Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 6 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 6 gasten :: 1 bot

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Yaba thaise drugs | Thailand Gek Club

Ga naar beneden

Yaba thaise drugs | Thailand Gek Club

Bericht van khunrob op di 30 jul 2013 - 18:59

Drugs in Thailand is zeer strafbaar, of je krijgt levenslang, of de doodstraf. Wees verstandig...............en rook zelfs geen joint.

Yaba (Methamphetamine) vindt haar oorsprong in de chemische keuken van het Nazi-regime waar het op bevel van Adolf Hitler ontwikkeld werd om zijn soldaten de klok rond te kunnen laten strijden.

In Azië is de drug populairder dan gewone speed omdat het goedkoper en gemakkelijker aan te maken is. Vooral in de Gouden Driehoek (Thailand-Burma-Laos) wordt de drug op grote schaal aangemaakt. In de jaren tachtig was methamphetamine ook in onze contreien populair. Nu is het bezig Europa opnieuw te veroveren. Vooraf de ontdekking van een nog eenvoudiger manier om het product aan te maken, leidde tot dit nieuwe succes. De eerste clandestiene yaba-laboratoria werden in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten reeds jaren geleden ontdekt en opgedoekt.


Chemisch gezien verschilt methamphetamine niet veel van amphetamine Het wordt dan ook vaak verward met speed. Vooral de straatnamen van beide producten lopen door elkaar. Methamphetamine is sterker dan speed en kan oraal ingenomen, gesnoven, gerookt of geïnjecteerd worden. De werking begint afhankelijk van de innamemethode onmiddellijk (bij injectie) tot 40 minuten na inname (oraal). De werkingsduur varieert tussen 4 en 8 uur. In het bloed blijft het een zestal uur hangen; in de urine is het tot 48 uur na gebruik detecteerbaar. Een relatieve kleine dosis van 50 mg is genoeg om een toxische werking te veroorzaken. Zuivere methamphetamine is wit, maar onvolmaaktheden in het productieproces kunnen een lichte kleur veroorzaken met als resultaat een gebroken wit gaande van geel, oranje, rood tot bruin. Het eindproduct kan zowel in poeder, capsule als pil aangeboden worden.

PSYCHEDELIC Kitchen

In tegenstelling tot speed is yaba veel gemakkelijker te produceren. Alle benodigde ingrediënten zijn vrij en goedkoop verkrijgbaar. Het recept om zelf yaba te maken is op verschillende plaatsen op het internet terug te vinden. Er zijn zelfs verschillende methodes, die allemaal op hun voor- en nadelen besproken worden. De hoofdingrediënten bestaan uit zout, huishoudelijke schoonmaakproducten, gedistilleerd verkoudheidsmedicijn (Vicks) en lithium uit camerabatterijen; allemaal legaal te verkrijgen producten. In tegenstelling tot een amphetamine-lab waar men met Bunsenbranders en kolven goochelt, volstaan potten en pannen op een keukenfornuis om een methamphetamine-lab op te starten; gemakkelijker te produceren én moeilijker te ontdekken door de politie...


Methamphetamine wordt ook onder verschillende merknamen door de farmaceutische industrie aangemaakt.

VIEZE TROEP

De effecten van yaba kunnen zich uiten in een hele reeks nare ervaringen: slaapstoornissen, overdreven praten, paniek, angst, nervositeit, overdreven opwinding, humeurige en geïrriteerde buien, een vals gevoel van zelfvertrouwen, illusies van macht die leiden tot agressie en gewelddadigheid, een desinteresse voor vrienden, voedsel en seks; en depressie.

Het plakkerige, sterk riekende en geelwitte goedje is ook op lange termijn niet zonder gevaar. Je kan er fatale nier-, lever- en longziektes aan overhouden, maar ook hersenschade, manische depressie, permanente psychologische problemen, paranoïde schizofrenie, gewichtsverlies en ondervoeding, slapeloosheid en een hartinfarct behoren tot de mogelijkheden. Bovendien werkt Yaba sterk verslavend, zowel lichamelijk als geestelijk.

In de Verenigde Staten werd een aantal 'nachtmerriemisdrijven' aan de drug toegeschreven. Zo is er een geval bekend van iemand die zijn 76-jarige vader met tientallen messteken om het leven bracht omdat hij er zeker van was dat het lichaam van zijn vader met aliens doordrongen was. Een vader onder invloed van Yaba hakte dan weer het hoofd van zijn zoon af omdat hij die zag als de duivel. Alles bij elkaar reden genoeg om deze twintigste eeuwse chemische drug helemaal links te laten liggen

Drugs

Vermijd ieder contact met drugs, inclusief de in Nederland gedoogde zogenaamde soft drugs. Zeer lange gevangenisstraffen (tot 90 jaar celstraf of levenslang) onder zeer slechte omstandigheden, of zelfs de doodstraf kan het gevolg zijn. Ook het roken van hasj etc. is in Thailand strafbaar.

Neem nooit pakjes voor iemand ander mee, rijd geen auto's voor anderen over de grens. Kortom, wees voorzichtig en denk goed na als u iets door iemand gevraagd wordt te doen!


- Terug geplaatst topic -

Tags: #yaba #Drugs

_________________

"Reis met een glimlach, deel u ervaring"

Boek nu via  de Thailand Gek Club de mooiste hotels in Thailand met hoge kortingen. In samenwerking met Agoda bieden wij U de goedkoopste hotels van Thailand aan.

avatar
khunrob
Admin

Aantal berichten : 2054
Registratiedatum : 24-07-13
Leeftijd : 62

http://khunrob.blogspot.nl

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Yaba thaise drugs | Thailand Gek Club

Bericht van lodewijk Kuis op vr 17 jun 2016 - 20:35

Het Thaise kabinet heeft een wetsontwerp goedgekeurd, dat rechtbanken in staat stelt te bepalen of een drugsgebruiker een straf verdient, zoals detentie of een boete, die minder streng is dan de minimumstraffen die thans in de wet zijn vastgelegd. Methamphetamine wordt niet meer beschouwd als een ‘zware’ drug maar als een ‘normale’ drug.

De eerste reacties op het plan van minister Paiboon om Yaba MTS van de ‘meest gevaarlijke’ drugslijst te halen, stuit op tegenstand van gezondheidsexperts. Ze zeggen dat het aantal drugsgebruikers er niet door zal verminderen en mogelijk leidt tot verkeerd gebruik van de drug.

Bij een overdosis leidt ya ba gebruik tot een verlies van eetlust, slaperigheid, verwarring, hallucinaties en hoge bloeddruk. Wanneer gebruikers abrupt stoppen, kunnen ze vermoeid raken, slecht gehumeurd en depressief wat mogelijk kan leiden tot een hartaanval of suïcidepoging.

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2237
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 47

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Yaba thaise drugs | Thailand Gek Club

Bericht van lodewijk Kuis op za 29 apr 2017 - 10:34


Vaten met drugs precursoren. Er wordt benzine in gegoten.

Mae Sai: De autoriteiten hebben 21,3 ton drugs precursoren verbrand die vermoedelijk bestemd waren voor de productie van 250 miljoen methamphetamine pillen in Myanmar. De chemicaliën werden eerder  onderschept in Chiang Rai tijdens een gezamenlijke regionale operatie langs de Mekong. Sinds 2013 werken de Mekonglanden samen bij de bestrijding van drugshandel en -smokkel. In beslag genomen werden twee ton methyleen chloride, 500 kilo hydrochloric zuur en 800 kilo sodiumcarbonaat.

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2237
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 47

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Yaba thaise drugs | Thailand Gek Club

Bericht van Khun Peter op do 4 mei 2017 - 23:42

Zondag 7 Mei RTL4

22.00 Stacey Dooley onderzoekt: Drugs over de grens (2)
Documentaireserie, GB. In Thailand ondervindt Stacey Dooley de heftige gevolgen van een populaire drug die het land in zijn greep houdt: Yaba.

_________________
ความอิจฉาริษยา คือ การดูถูกตัวเอง Wie jaloers is op een ander, verlaagt zichzelf
avatar
Khun Peter

Aantal berichten : 355
Registratiedatum : 25-08-14

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Yaba thaise drugs | Thailand Gek Club

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum