Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 6 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 6 gasten :: 1 bot

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Een Thai doet alles voor geld | Thailand Gek Club

Ga naar beneden

Een Thai doet alles voor geld | Thailand Gek Club

Bericht van Else Geraats op di 30 jul 2013 - 23:17

Alleen zo is het te verklaren dat ouders, vaak op het platteland hun dochters voor 10.000 ฿ aan een bordeel verkopen  om daarvan dan een koelkast of een TV-toestel aan te schaffen. Studies in noordoost-Thailand hebben aangetoond dat plotselinge rijkdom in de onderste lagen der bevolking niet wordt gebruikt om zich van een goede toekomst te verzekeren (bijvoorbeeld een schoolopleiding van de kinderen, geldbelegging enz.) maar aan consumptiegoederen wordt besteed. Soms heeft deze consumptiedrang merkwaardige gevolgen.

Er zijn uit Noord-Thailand voorbeelden bekend van ouders, die hun enige zoon tot monnik lieten wijden, wat hen volgens de Thaise filosofie van het "verrichten van goede daden" plus- punten voor de volgende reïncarnatie geeft. Heel concreet hoopte men hierbij op een nieuwe auto en een flink banksaldo. Maar aangezien de enige zoon nu was weggevallen als werkkracht op het land, moesten de ouders een betaalde hulp in dienst nemen. Daarvoor ontbrak echter het geld en dus werd een van de dochters in een bordeel geplaatst om "geld te verdienen". De dochter moest dus het gelag betalen voor de hebzucht van de ouders, of ze nu wilde of niet.

Als er geld aanwezig is, moet het ook getoond worden. Dat gebeurt bijna altijd behalve door de traditionele aristocratie. Maar verder wordt het geshowd en glimmend gepoetste auto's  zijn veel gevraagde statussymbolen. Wie zich graag wil onderscheiden van de massa der "gewone" autobezitters, laat het chroom vergulden. Wie dit alles niet genoeg vindt, neemt een (of meer) mia noi.


- terug geplaatst bericht -

Grote kans dat je dit ook wil lezen:
 
 1. De Thai vergokt zijn geld
 2. Thaise vrouw in veldslag tegen de mannen
 3. Thai hebben een ander idee over arbeid
 4. De Thaise maîtresse: mia noi
 5. Een Thai doet alles voor geld
 6. Thai sex, bordelen en prositutie
 7. De Thaise prostituée
avatar
Else Geraats

Aantal berichten : 461
Registratiedatum : 28-07-13
Woonplaats : Jomtien

http://feeds.feedburner.com/NewThai

Terug naar boven Ga naar beneden

12 jarig meisje zegt: Mijn mama verkocht mij voor sex aan een oude man van de Gemeente

Bericht van Mireille op vr 23 jun 2017 - 10:48

12 jarig meisje zegt: Mijn mama verkocht mij voor sex aan een oude man van de Gemeente

PATTAYA: - Een leraar is naar de politie gegaan nadat een 12 jarige studente in een schoolopdracht over haar leven, beschreef hoe zij door haar moeder werd verkocht voor sex. Dit gruwelijke relaas kreeg haar lerares te lezen toen jonge kind beschreef dat ze 500 baht een keer kreeg. Iedere keer als ik zou weigeren naar de oude man te gaan, zou mijn moeder mij slaan, maar ik kan het niet meer aan.

Het jonge meisje vluchtte vervolgens naar het huis van een vriend. De moeder van haar vriend heeft ook contact opgenomen met de Paweena Hongsakul-stichting die nu ook bij dit schandaal betrokken is. Het kind is inmiddels in de zorg genomen door een tehuis voor jonge kinderen in Banglamung.

Deze vermeende verkrachtingen zouden plaatsgevonden hebben in de buur gemeente Ban Bung in Chonburi.De verslaggevers van Sanook News vertelde dat ze naar het hoofdkantoor van de betrokken autoriteiten waren gaan, waar het personeel het schaamrood op de kaken bekende dat een van hun collega's bij deze zedenzaak betrokken was.

Het aanwezige personeel zei dat het verschrikkelijk was en wat het nog erger maakte, was het feit dat hun eigen collega een 12-jarig meisje aangeraakt had, dat door haar moeder tot seks was gedwongen.....schaamteloos!! De politie van Ban Bung neemt deze zaak vanzelfsprekend hoog op en hebben laten weten aan deze zedenzaak te werken. De man zou al een dagvaarding hebben gehad om afgelopen woensdag op het politiebureau te verschijnen, hij was echter niet opkomen dagen. Zij hebben nu bij de provinciale rechtbank van Chonburi om een arrestatiebevel voor deze verkrachting gevraagd.

De politie van Bang Bung is ook van plan een een aanklacht van slavenhandel tegen de moeder van het meisje in te stellen.


Informatie en bron:
Foto's: Sanook News
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Sanook News
avatar
Mireille

Aantal berichten : 193
Registratiedatum : 28-04-15
Leeftijd : 43

Terug naar boven Ga naar beneden

MOEDER DIE HAAR MINDERJARIGE DOCHTER DWONG TOT BETAALDE SEKS MET MANNEN IN CHONBURI GEARRESTEERD

Bericht van Ron Pattaya op di 27 jun 2017 - 20:14

MOEDER DIE HAAR MINDERJARIGE DOCHTER DWONG TOT BETAALDE SEKS MET MANNEN IN CHONBURI GEARRESTEERD

De vrouw die door de Thaise pers "Mae Lao Pu" genoemd wordt, werd in een hotel in Chonburi gearresteerd. De 36-jarige vrouw was de afgelopen dagen door vier provincies op de loop gegaan, steeds met de politie achter haar aan.

De vrouw ontkent alle beschuldigingen en houdt bij hoog en laag vol dat zij haar minderjarige dochter (12) nooit gedwongen heeft tot sex maar dat het vanzelf ging.

De zaak kwam aan het licht na een inval in de "We Two Ab Ob Nuat" (zeepmassage) achter de markt in Lat Prao bij soi 55, in het Chok Chai district.De politie had met een enorm team van 191 politie en toeristische politiemedewerkers een razzia gepland, alleen om naar de moeder van het minderjarig kind op zoek te gaan.

De vrouw wist naar Chumporn te vluchten om vervolgens naar Bangkok, Rayong te gaan om uiteindelijk in Chonburi gearresteerd te worden.

Informatie en bron:
Foto's: Thai Rath
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Thai Rath
Tags: #zeepmassage

_________________
Thailandgek.com voor iedereen met de ‘Thaise koorts’
avatar
Ron Pattaya

Aantal berichten : 160
Registratiedatum : 01-08-13
Woonplaats : Pattaya

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Een Thai doet alles voor geld | Thailand Gek Club

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum