Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 4 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 4 gasten :: 1 bot

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Het is nu do 26 apr 2018 - 0:18

Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.
De volgende zaken zijn niet toegestaan in een reactie op thailandgek.actieforum.com/ Commerciële boodschappen. Kritiek op het Thaise koningshuis. Links of verwijzingen naar dubieuze sites of filmpjes. Bij zware overtredingen, of meerdere overtredingen zullen wij je ip-adres moeten blokkeren Mocht blijken dat op het geüploade materiaal copyright van anderen rust, dan aanvaardt de Thailand Gek Club geen enkele aansprakelijkheid.

LET OP!


Gedurende het registratieproces wordt om een e-mail adres gevraagd. Dit e-mail adres wordt slechts gebruikt om de registratie te bevestigen. Om het account op deze website te activeren dient ter bevestiging van registratie de link in de e-mail die aan je wordt verzonden te worden geklikt.

Indien je geen e-mail hebt ontvangen, is tijdens registratie waarschijnlijk een foutief e-mail adres ingevoerd. Probeer het dan nogmaals met het juiste e-mail adres.

Proberen in te loggen voordat de registratie is bevestigd en dus is afgerond heeft geen enkele zin.

Nieuw geregistreerde accounts die gedurende 5 dagen niet via e-mail worden bevestigd worden door de beheerder Khun Rob verwijderd.