Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 8 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 8 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Het is precies 7 uur s'avond's in Thailand

Ga naar beneden

Het is precies 7 uur s'avond's in Thailand

Bericht van Olleke bolleke op do 30 jul 2015 - 5:28

Jomtien, 30 juli 2015

              ~ HALLO MENEER DEN UIL, WAAR BRENGT U ONS NAAR TOE ? ~
                    (Naar Fabeltjesland, eh, ja, ja, naar Fabeltjesland)


REL IN HEEL THAILAND!
De bekende waarzegger Luck Mor Luck Rekhanither is onder vuur komen te liggen, nadat hij een foto had gedeeld op social media van een boeddhistische monnik die op het strand een 'wonder' liet zien.

Mor Luck, die er om bekend staat, goed de toekomst te voorspellen had afgelopen dinsdag drie foto's op zijn Facebook pagina geplaatst van Phra Maha, een gerespecteerde monnik in Wat Suan Lamyai in Lamphun provincie. Een van de foto's toont de monnik die op strand staat en het water lijkt een cirkel te vormen rond zijn voeten. "Phra Maha Boonchuay, van Wat Suan Lamyai in Lamphun, heeft zo'n grote macht met zijn gaven en virtuositeiten dat hij zeewater kunnen delen, zoals de waarheid-voorspeller schreef.

De posting werd onder Thais massaal gedeeld, alle Facebook gebruiken spraken erover en vroegen zich af of het een wonder was of gewoon een natuurlijke gebeurtenis. Een Facebook-gebruiker schreef dat hij geloofde dat de monnik verantwoordelijk was voor het uitvoeren van dit wonder omdat de elementen niet sterk zijn om deze water rimpels te maken, echter, een ander commentaar was dat Mor Luck zich niet mee moet laten slepen in "het rijk van bijgeloof " van Phra Maha Boonchuay.

De monnik deed dit wonder niet, omdat hij van plan deze foto's op internet te laten zetten, andere Facebook gebruikers plaatste nadien ook foto's met strandgangers die in het water staan met soortgelijke water vormingen en vroegen zich af of deze mensen ook beschikte over "De Heilige Krachten".

Mor Luck postte een tegenbericht waarin hij vertelde dat hij niet van plan om iemand te misleiden, en dat hij enkel waarheden aan de mensen vertelde en hij dit zelf ook geloofde. Deze AL MET AL, GELOOF MIJN GELOOF posting viel dan ook niet in de goede aarde bij de lezers, die reageerde met dat Mor Luck in gebrek was gebleven.

_________________
Facebook Olleke Bolleke
"INTERACTIEF DIGITAAL PRIKBORD"
avatar
Olleke bolleke

Aantal berichten : 33
Registratiedatum : 07-07-15
Leeftijd : 60
Woonplaats : Jomtien

http://www.Ollekebolleke.info

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Het is precies 7 uur s'avond's in Thailand

Bericht van Jacques van Teylingen op do 30 jul 2015 - 10:29

Phra Maha Boonchuay aka Mor Luck, van Wat Suan Lamyai in Lamphun, heeft met grote macht het zeewater kunnen verdelen, dat moet inderdaad een verhaal van meneer de uil zijn. Ik zocht nog ff op Google of meneer de uil ooit heeft bestaan in Thailand, niet dus maar ik kwam hierdoor wel een leuke video tegen._________________
Ben je ook zo gek op Thailand?
avatar
Jacques van Teylingen

Aantal berichten : 114
Registratiedatum : 30-07-13
Leeftijd : 45

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum