Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 8 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 8 gasten :: 1 bot

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Zoek je een Thaise vriendin ?

Ga naar beneden

Zoek je een Thaise vriendin ?

Bericht van Ron Pattaya op di 25 aug 2015 - 20:33

Thaise vrouwen worden gezien als de mooiste ter wereld. Een licht getinte huid, slank figuur en een betoverende glimlach..........

Waarom zijn Thaise vrouwen zo populair bij mannen ? Thaise vrouwen hebben een traditionele denkwijze over de rol van de vrouw in het huwelijk, zij zijn charmant, beleefd en op en top vrouw. Thaise vrouwen zijn voorstander van een duidelijke afbakening van de verantwoordelijkheden in een relatie, zo wil een Thaise vrouw niet dat de man huishoudelijke taken uitvoert.

Waarom wil een Thaise vrouw een westerse man?   Thaise vrouwen hebben een voorkeur voor een westerse man, omdat Thaise mannen doorgaans een slechte naam hebben als het gaat om huwelijkse trouw, vaak hebben zij er een Mia Noi (andere vrouw) bij, die meestal meer aandacht en geld krijgt dan de Mia Luang (eigen vrouw).

Haken en ogen bij relaties met een Thaise vrouw:  Enorme cultuurverschillen, grote taalbarrière, verschil in welvaart. Oude tradities, vooroordelen (van beide kanten), problemen met ex-bargirls. En dus is een relatie met een Thaise is niet voor iedereen weggelegd

De relatie met een Thaise vrouw kan alleen slagen indien beiden bereid zijn open te staan voor de enorme verschillen. Je moet je verplaatsen in een wereld die totaal verschilt van de westerse met vaak tegenovergestelde gebruiken/ideeën. Dat vraagt heel veel opofferingsgezindheid, geduld, begrip en liefde.

Geld, bron van veel problemen  Farang bestempelen Thaise vrouwen al snel als roofvogels en andersom worden farang gezien als vrekken. Thai denken structureel anders over geld dan westerse mensen. Ze budgetteren niet en maken alles op wat ze hebben.  Ook hier is het belangrijk om elkaar te begrijpen en vooral grenzen te stellen. Bij ons gaat het als volgt: Mijn vriendin krijgt maandelijks een vast bedrag voor haar zelf en om haar familie te onderhouden. Daarnaast krijgt ze, ook maandelijks, een bedrag om het huishouden te regelen, bovendien betaald zij als we uit eten gaan. Zaken als verzekeringen, tanken, vakanties en dergelijke betaal ik zelf.

Volwaardig partner  Thaise vrouwen willen geen relatie waarin de man constant verwacht dat zij hem dankbaar is. Wie wil dat wel ? Wie wil steeds maar beschouwd worden als minderwaardig omdat zij geen geld heeft? Een relatie of een huwelijk is een kwestie van geven en nemen. Beide partijen moeten in staat zijn om compromissen te sluiten en willen inspelen op behoeften van hun partner. Betrek je partner bij de besteding van het geld.

Is internetdating geschikt om een Thaise vrouw te vinden?  Absoluut, Thaise vrouwen kiezen vaak voor internetdating om een westerse man te vinden. Er zijn genoeg Thai girls die in contact willen komen met een farang. Het gaat dan om ‘normale’ Thaise vrouwen. In feite is internetdating de enige mogelijkheid om een westerse man te ontmoeten. Een fatsoenlijke Thaise vrouw zal nooit een farang zo maar aanspreken. Als dat wel gebeurt heb je meestal te maken met een (ex)bargirl.

Hoe herken je een (ex) bargirl?  Kijk eens of ze een tatoo heeft. Spreekt ze wat Engels? Ga eens poolbiljarten met haar, als ze dat goed kan, dan heb je wellicht een ex-bargirl aan de haak geslagen. Kun je een bargirl vertrouwen?   Over het algemeen wel, maar je geld, paspoort, ticket, credit cards en andere waardevolle zaken horen in de kluis van het hotel en niet op het nachtkastje.

Dames met een achtergrond in de seksindustrie zijn niet de meest betrouwbare partners, zij zijn meestal alleen geïnteresseerd in jouw bankrekening en zullen je met regelmaat om geld of een mooi cadeau (goud) vragen. En is je geld op......... dan is de liefde over.

Kun je verliefd worden op een bargirl? Jazeker, dat gebeurt vaak, wie wordt er niet verliefd in Thailand! Maar bedenk wel dat zij naar de bar is gekomen om geld te verdienen en niet om een relatie aan te gaan. Weer terug naar Nederland? Ga haar dan niet betalen om uit de bar te blijven, want voor jij in het vliegtuig zit, werkt zij alweer in de bar. Laat je vakantieliefde een mooie herinnering blijven, ook al is het afscheid in tranen.

Wat betaal je een bargirl? Voor een shorttime (2 uur) betaal je 500/600 baht, maar voor 1.000 baht blijft ze tot de volgende morgen bij je. Aan de bar dien je een barfine te betalen, doorgaans 300 baht. In Bangkok zijn alle bedragen hoger. Girls uit de go-go bars vragen aanzienlijk meer, 3.000 tot 6.000 baht, ook de barfine is hoger, tenminste 600 baht. Niet alle hotels staan bezoek toe na 18.00 uur. Shorttime hotels bieden een oplossing, vraag je date ernaar.

Quotes : Clichés hebben de eigenschap dat ze kloppen, vooroordelen niet. Als iets te mooi is om waar te zijn....dan is het ook niet waar. Een bargirl van 25 wordt echt niet verliefd op een man van 54.

De bruidsschat: Trouwen met een Thaise betekent betalen!  

Stel je wordt verliefd op een Thaise vrouw en wilt met haar trouwen. Leuk of .....? Je moet namelijk met haar ouders onderhandelen over een Sinsot, een bruidsschat. De ouders willen geld en goud zien. Er is wel over te onderhandelen. Het betalen van een Sinsot is een oude Thaise traditie waarbij de man geld geeft aan de ouders van de bruid, zeg maar een afkoopsom voor een goede opvoeding. Tijdens de trouw ceremonie wordt het geld uitgestald zodat familie, vrienden en dorpsgenoten kunnen zien dat jij de financiële middelen hebt om goed voor je vrouw te zorgen. Dat is goed voor de status van je vrouw en ook voor de status van je schoonfamilie. "Maar hoeveel moet je dan betalen" Dat is een kwestie van onderhandelen. De ouders doen een openingsbod en de man doet een tegenbod enz. Overigens zal een deel van de Sinsot na de trouw ceromonie worden teruggegeven. Maar dat is niet zeker in iedere familie.

Wat betreft de hoogte van de Sinsot zijn er geen duidelijke regels. Het is een kwestie van onderhandelen. Daarbij spelen de afkomst en omstandigheden van de vrouw een belangrijke rol. Maar om een idee te geven: een bedrag tot 200.000 baht, en 4 baht goud (goudwaarde ca. 75.000 baht). Hiervan gaat dus een deel terug naar de man na de ceremonie. Soms ook wordt het goud geleend van kennissen en na de trouwpartij teruggegeven.

Toch moet je wel realistisch zijn en ook een standpunt durven innemen. Als je aanstaande een achtergrond heeft in de seksindustrie, is een hoge Sinsot absoluut belachelijk. Je loopt dan het risico alle respect bij de Thai in je omgeving te verliezen en achter je rug te worden uitgelachen.

Je moet daarentegen wel echt op je hoede zijn als ze onredelijke bedragen eisen en niet willen onderhandelen. Het is waarschijnlijk het begin van een relatie met een hebzuchtige schoonfamilie die je zal proberen uit te knijpen. Als je het gevoel hebt dat de familie van je verloofde alleen geïnteresseerd is in je geld, dan is het wellicht beter om er niet aan te beginnen en je geluk elders te zoeken, want het 'gevecht' met de familie van jouw liefje verlies bijna altijd.

Bron: Sifaa.nl/Khun Berthy Jenner


Tags: #sex #sinsot #Thaise #bar #bargirl

_________________
Thailandgek.com voor iedereen met de ‘Thaise koorts’
avatar
Ron Pattaya

Aantal berichten : 160
Registratiedatum : 01-08-13
Woonplaats : Pattaya

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum