Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 5 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 5 gasten :: 1 bot

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Olleke Bolleke zag het branden in Pattaya

Reageren

Go down

Olleke Bolleke zag het branden in Pattaya

Bericht van lodewijk Kuis op ma 7 sep 2015 - 17:32

Afgelopen morgen om ongeveer 11:30 uur was er een grote uitslaande brand gaande bij een hotel in de Bali Hai omgeving. Ambulances redden af en aan om de gewonden naar de omliggende ziekenhuizen te brengen.

Het bleek niet zo erg te zijn, zoals op de politiescanner te horen was, de ambulances konden dus bijna allemaal onverricht ter zake naar hun standplaats terugrijden. Het bleek dat er een zgn. labour camp (bouwvakkers dorpje) tot op de grond toe afgebrand was. De brand ging gepaard met een grote explosie gevolgd door veel rookontwikkeling zodat het vanaf zee leek of het nabijgelegen hotel flink in de brand stond. Olleke Bolleke ging in gesprek met enkele agenten, maar de juiste toedracht was naderhand nog niet definitief te zeggen. De ene agent zei mij, dat er kortsluiting was ontstaan waarbij de boel in de hens sloeg en een andere agent zei, tegen Olleke Bolleke dat de vlam in de pan geslagen was.

Om de juiste toedracht van de brand te bepalen, is er steun gevraagd aan het forensisch brandteam van Chonburi. Op moment dat Olleke Bolleke daar was, zou het team onderweg naar soi 1 bij het KHZ hotel op Prathumnak zijn. En toch was het niet voor 100% zeker dat er niemand iets overkomen was, want tientallen brandweerlieden pluisde de gehele brandplaats centimeter voor centimeter met aan hark af om te kijken of hun visie werkelijk correct was. Op een van de foto's ziet u de berooide mensen die nu met hun spulletjes op straat zitten. Wat er met hen gaat gebeuren weet Boeddha alleen !

Met dank aan Olleke Bolleke, uw verslagever ter plaatse

#Pattaya #Brand

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden.<br />het mooier.

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 1997
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 47

Terug naar boven Go down

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum