Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 3 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 3 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Mercedes gek 'Moo Ham' eindelijk naar de gevangenis.

Reageren

Go down

Mercedes gek 'Moo Ham' eindelijk naar de gevangenis.

Bericht van lodewijk Kuis op zo 20 sep 2015 - 20:52

Een bus in Bangkok heeft wel of niet de Mercedes geraakt? Ze komen er niet uit, de bus rijdt verder (met mensen aan boord), de Mercedes gaat er achter aan. Bij een volgende halte weer ruzie, jongeman slaat de chauffeur met een steen in zijn gezicht, de chauffeur belt de politie en vraagt een andere chauffeur. De politie kalmeert de zaak, jongeman stapt in en rijdt weg maar ‘bus passagiers’ sloegen toen op de auto. Hij reed vervolgens in op de wachtenden op de halte. Zijn straf werd  uitgesteld omdat hij geestesziek zou zijn, tenminste dat zei hij, want hij hoopte er met een sisser vanaf te komen, en dan had hij zijn rijke pa nog. Maar pa is overigens dit jaar opgepakt met ‘ice’ en werd borgtocht vrij gelaten.

Moo Ham de zoon een rijke familie, en een voormalig Miss Thailand heeft een voorgeschiedenis van drugsgebruik, emotionele instabiliteit en het gebruik van geweld als hij kwaad is. De  33-jarige Kanpitak Patchimsawas of Moo Ham, zoals zijn bijnaam luidt, ontloopt nu toch niet zijn straf voor het inrijden met zijn Mercedes op een groep wachtenden bij een bushalte in 2007, waarbij een vrouw om het leven kwam. Het hooggerechtshof veroordeelde hem tot 25 maanden gevangenisstraf ondanks zijn ‘psychische aandoening’, die voor het Hof van Beroep in 2013 aanleiding was hem een voorwaardelijke straf te geven. Het Hof van Beroep overwoog ook dat de slachtoffers al smartengeld hadden ontvangen van de familie van Moo Ham. Het hooggerechtshof meende daarentegen dat hij gezien zijn mentale staat niet had mogen rijden.  (ik dacht dat Moo Ham varkens lul betekende)

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden.<br />het mooier.

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 1996
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 47

Terug naar boven Go down

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum