Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 6 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 6 gasten :: 1 bot

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Ripley's Halloween feest

Ga naar beneden

Ripley's Halloween feest

Bericht van lodewijk Kuis op zo 25 okt 2015 - 12:28

Ripley's Believe It or Not


Afgelopen 22 oktober werd in Ripley's Museum Pattaya, gelegen in het Royal Garden Plaza, de show "De Gevangenis Gruwelen" met veel huivering wekkende gedrochten geopend. Deze show is in het leven geroepen om alvast in de Halloween stemming te komen, tijdens deze voorstelling staat het gruwelijke gevangeniswezen centraal. In de krochten van de gevangenis worden door de firma Grimsby en Streaper Casket's aan de lopende band de doodskisten gemaakt. Deze timmerwerkzaamheden worden diep in de catacomben van gevangenis verricht terwijl daar ook de meest extreme martelmethoden worden gebruikt.

In deze cellen zijn drie van de meest gevaarlijke moordenaars bezig hun werk op een zo'n plezierig mogelijke wijze te doem, een ene gribus die Mister Woodman heet en graag een bijl en een zaag voor zijn moordpartijen gebruikt. Dan Mister Dun de inbreker, die al 35 moorden op zijn conto heeft staan, maar de lijken zo goed heeft verstopt, dat deze niet snel terug te vinden zijn. En als lest best in gevangeniscel nummer 13, een mesjogge dokter, die er plezier in heeft om zijn slachtoffers met een scalpel naar de andere kant van de wereld te helpen.

Op 31 oktober wanneer in Pattaya het Halloween feest wordt gevierd, zal ook deze show zijn laatste voorstelling beleven, bedankt voor het enge nieuws Olleke Bolleke

Adres: 218 Garden Park Royal shopping center. Plaza. , Room No. C 20-21 Moo 10, Pattaya beach. Tambon Nong Prue, Banglamung, Chonburi 20260., Thailand

Trefwoord(en) #Halloween #Ripley

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2279
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 48

Terug naar boven Ga naar beneden

Zeven manieren om geesten te zien

Bericht van lodewijk Kuis op za 31 okt 2015 - 3:40

Guru het vrijdagzusje van Bangkok Post, viert Halloween met enge verhalen en spelletjes .Probeer het op eigen risico - en vergeet niet om comfortabele schoenen te dragen voor het geval dat je moet lopen voor je leven..

-Afbeelding van Guru Bangkok Post-

Zeven manieren om geesten te zien, in willekeurige volgorde:


1. Om middernacht bukken en tussen je benen kijken. Om je kansen te vergroten, kun je dit het beste bij een crematorium doen.

2. Smeer aarde van een begraafplaats over je oogleden zoals oogschaduw. Als je je ogen open doet, zal je ontdekken dat je niet alleen bent.

3. Als dat te veel werk is, kun je ook de tranen van een zwarte hond gebruiken. Die zouden hetzelfde effect hebben.

4. Ga ’s nachts, gekleed in de kleren van een dode, naar een begraafplaats. Sluit je ogen en houd je adem 10 seconden in. Als je je ogen opent, staat de eigenaar van de kleding voor je. Niet aanbevolen voor mannen, wier vrouw is overleden.

5. Na middernacht, steek je een kaars aan. Doe alle lichten in uw kamer uit. Kam je haar langzaam naar de spiegel toe en ga er staren. Een andere schaduw kan langzaam achter je verschijnen.

6. Ga naar een T kruising om voedsel aan te bieden aan degenen die in het verkeer zijn omgekomen. Zet het offer met eten  op de grond, tik op een lege kom met stokjes. Het eten zal kan beginnen te verdwijnen ...

7. Ga naar een tempel midden in de nacht met de kleren aan van een overleden persoon. Doe de kleren aan op het tempel terrein en houd je adem 10 seconden in, waarbij je je ogen dicht houd. Als je je ogen opent, kan je de voormalige eigenaar van de kleding zien.

Thailand telt tientallen geesten. Een van de meest bekende is Mae Nak. Het verhaal is al talloze malen verfilmd. Een vrouw sterft in het kraambed. Ze wordt na haar dood verenigd met haar echtgenoot, die echter niet op de hoogte was van haar overlijden.

Pret is een geest die altijd honger heeft. Dat komt omdat hij een kleine mond heeft, die naar verluidt de grootte van het oog van een naald heeft. De naam kan gebruikt worden voor iemand die heel erg lang is. Maar dat is niet aardig om te zeggen.
(Bron: Guru, Bangkok Post, 30 oktober)

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2279
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 48

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum