Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 2 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 2 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Amulet handelaren Maha Rat moeten inpakken en wegwezen

Reageren

Ga naar beneden

Amulet handelaren Maha Rat moeten inpakken en wegwezen

Bericht van lodewijk Kuis op ma 30 nov 2015 - 12:48

Er is een levendige en serieuze handel in Amuletten. Koop er eens een boek over en schaf een vergrootglas aan (want anders neemt geen enkele amuletten handelaar je serieus) en dat is enorme pret. Maar deze locaties kan je vergeten met dank aan de gemeente Bangkok (BMA), want die zeiden tegen de amuletten handelaren in Tha Chang en Tha Phra Chang (Maha Rat Road),jullie blokkeren het voetgangersgebied en dat mag niet. Gisteren hadden ze hun boeltje moeten pakken. Vandaag begint de gemeente met een schoonmaak- en opknapoperatie.

- Amulet handelaren nemen trottoirs in beslag bij Tha Phra Chan en Tha Chang gebied Foto:Wichan Charoenkiatpakul -

De BMA die al langer in opdracht van de junta een strijd voert tegen straatverkopers, reageert op klachten van voetgangers, die vaak over de rijweg moesten lopen omdat het resterende wandelgebied te krap was.De gemeente heeft in het gebied een team van tessakit (gemeente-inspecteurs) gestationeerd om ervoor te zorgen dat de verkopers zich aan de regels houden. Wie weigert te vertrekken, krijgt een boete van 2.000 baht. Volgens de krant was het gisteren business as usual.

Premier Prayut heeft de autoriteiten opgedragen een nieuwe verkoopplek voor de verkopers te zoeken; hij maakt zich zorgen over hun bestaanszekerheid, aldus regeringswoordvoerder Sansern. Ze zouden naar een nieuwe handelszone op de Bang Buathong markt aan de Rama II weg kunnen verhuizen.

Volgens Prayut steunt de bevolking het beleid van de NCPO om straten schoon te vegen en de stad te verfraaien. Onlangs is de Saphan Lek markt in de oude glorie hersteld. De verkoopruimtes langs en op de Khlong Ong Ang zijn verwijderd, het water is behandeld met zuurstof en de omgeving is verbeterd, zodat het gebied nu geschikt is voor recreatieve activiteiten.

Trefwoord(e) #Saphan-Lek #Amuletten #Amulet #Maha-Rat

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden.<br />het mooier.

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2045
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 47

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Amulet handelaren Maha Rat moeten inpakken en wegwezen

Bericht van Little Thai princess op di 1 dec 2015 - 10:13

Follow-up van de Maha Rat Road, hun biezen pakken was gisteren het devies en dat deden de 334 straatverkopers ook op de Maha Rat Road, van wie 169 amulettenhandelaren. Ze mogen er niet meer staan, want ze blokkeren het voetpad. Volgens WallopSuwandee, adviseur van de gouverneur van Bangkok, verliep de ontruiming vreedzaam en maakte geen enkel verkoper bezwaar.

_________________
อารมณ์ขันคือสัญชาตญาณในการล้อเล่นกับความเจ็บปวด.
Humor is het medicijn om je pijn dragelijk te maken.

                              
avatar
Little Thai princess

Aantal berichten : 587
Registratiedatum : 23-12-13

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum