Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 4 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 4 gasten :: 2 bots

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Vogelgriep in Patttaya....nee toch?

Reageren

Ga naar beneden

Vogelgriep in Patttaya....nee toch?

Bericht van Little Thai princess op di 1 dec 2015 - 10:24


Olleke Bolleke is ongerust over zijn gezondheid, want autoriteiten van de oostelijke provincies Chanthaburi en Sa Kaeo, gelegen aan de grens met Cambodja zijn door het ministerie van Volksgezondheid geïnformeerd over een vermeende uitbraak van het H5N1-virus in het buurland en geïnstrueerd om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen.

Over de bron van de informatie wilden de afdeling volksgezondheid zich tot nu toe niet nader uitdrukken. Maar naar verluidt wordt uitbraak beperkt tot een gebied dat in de nabijheid van Chanthaburi en Sa Kaeo. Andere grensprovincies zijn daarom niet gewaarschuwd. Even voor alle duidelijkheid, Pattaya ligt dus in de provincie Chonburi.

Vooral op de grens liggende wijken van de twee provincies moeten de gezondheid 's instanties hoge veiligheidsmaatregelen uitoefenen. De gezondheid autoriteiten werden uitgenodigd om de openbare ziekenhuizen te instrueren om aandacht te besteden aan patiënten met hoge koorts, hoesten, hoofdpijn en diarree. Als het H5N1 virus of nog erger een gemuteerde vorm daarvan word gediagnosticeerd, moet het ministerie van Volksgezondheid in Bangkok onmiddellijk op de hoogte gebracht worden.

"We kregen de opdracht om de diagnostiek van het ministerie van Volksgezondheid te interpreteren over de symptomen van de ziekte op informaties brochures laten drukken om bij alle overheden, scholen, ziekenhuizen en andere instellingen te verspreiden"

"Daarnaast zijn lokale teams van de gezondheidsautoriteiten met ambtenaren en vrijwilligers naar afgelegen dorpen gestuurd om brochures verspreiden en om de mensen te informeren bij wie ze terecht kunnen als mens of dier symptomen van de ziekte vertonen", verklaarde het hoofd van het gezondheid 's departement van Chanthaburi tegen de verslaggever.

Vijf eendeneieren, op de Rong Klue markt (Sa Kaeo) in beslag genomen, zijn vernietigd uit angst voor vogelpest. In twee provincies in Cambodja is die ziekte uitgebroken. Daar zouden al vijf personen besmet zijn met het virus. De (gesmokkelde) eieren lagen in twee minibusjes die uit Cambodja kwamen. Ze waren bestemd voor een afnemer in Si Ratcha (Chonburi) voor de verkoop aan gastarbeiders.

Trefwoord(en) #Vogelgriep #eendeneieren #eieren #H5N1

_________________
อารมณ์ขันคือสัญชาตญาณในการล้อเล่นกับความเจ็บปวด.
Humor is het medicijn om je pijn dragelijk te maken.

                              
avatar
Little Thai princess

Aantal berichten : 590
Registratiedatum : 23-12-13

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum