Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 9 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 9 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Back to the Future:Thaise 'vrouw' van Hagenees blijkt man

Reageren

Ga naar beneden

Back to the Future:Thaise 'vrouw' van Hagenees blijkt man

Bericht van Khun Peter op wo 13 jan 2016 - 11:29

DEN HAAG- Omdat zijn pas verworven Thaise echtgenote een man bleek te zijn en hij zich sindsdien niet meer veilig voelt, heeft een 43-jarige Hagenaar gisteren een kort geding aangespannen om zijn woning ontruimd te krijgen.De Hagenaar had de „Thaise" twee jaar geleden in Bangkok ontmoet en daarna intensief met haar gecorrespondeerd. Na enige tijd was hij teruggegaan naar de hoofdstad van Thailand en daar met zijn correspondentie-"vriendin in het huwelijk getreden. De „vrouw" kreeg daardoor de Nederlandse nationaliteit.

Vóór de Haagse rechtbank bleek gisteren dat de Thaise na haar ontmaskering een nieuwe vriend ontmoet had en met hem „haar" eigendommen al had' weggehaald uit de woning van de Hagenaar. Om er voor te zorgen dat ze beslist nooit meer terug kon komen, vroeg de bedrogen echtgenoot gisteren definitieve ontruiming van de woning aan. De advocaat van de Hagenaar verklaarde dat er tussen zijn cliënt en de „Thaise" nooit sprake geweest kon zijn van een echt huwelijk. „Want," aldus de raadsman, „een huwelijk tussen twee mensen van hetzelfde geslacht is: wettelijk niet mogelijk. Pas onlangs was de Hagenaar erachter gekomen dat zijn Thaise een 100 procent mannelijke Thai was. Tot dan toe had' de „vrouw" staande weten te houden dat het een gewoonte: bij haar volk was het normaal dat een vrouw zich nooit helemaal uitkleedt waar de man bij is. Bij seksueel contact tussen beide echtelieden mocht van „haar" nooit het licht aan.

Seksbureau
De Hagenaar, ging in arren moede maar van de gedachte uit dat zijn echtgenote in Nederland haar Thaise gewoonten wel zou afleren, maar 'haar' strarre houding had hem nog weinig reden daartoe gegeven. Een telefoontje van het seksbureau  Harculo waar zijn „echtgenote" werkte, deed bij de Hagenaar ten slotte een licht opgaan. Hij kreeg te horen dat er bij het bureau klachten van klanten waren/binnengekomen dat de mooie Thaise niet een vrouw maar een man was. Omdat de „vrouw" bleef weigert zich spiernaakt voor haar echtgenoot uit te kleden, verzon de Hagenaar een list. Op een ochtend deed hij alsof hij naar zijn werk ging. Hij opende de voordeur, maar sloot die meteen weer. Toen hij in de slaapkamer keek, ontdekte hij tot zijn verbazing en woede dat zijn inmiddels uit bed gestapte „echtgenote" inderdaad man was met een ding die groter was dan zijn ding. Ook al gedroeg en voelde „zij", zich aldus haar latere, verklaringen - geheel als een vrouw.

Vechten
Na de ontdekking van haar werkelijke geslacht, deden zich tussen de Hagenaar en zijn „echtgenote" hevige ruzies voor. Er 'vonden vechtpartijen plaats en ten slotte werd de politie in het drama gemengd.' Een politie-arts stelde toen vast dat de „Thaise" een man was.Volgens de raadsman van de Hagenaar was de' Thai op gemakkelijke wijze aan een paspoort gekomen waarin vermeld stond dat hij een vrouw was. „Als, je bereid bent in Thailand wat extra's neer te leggen, is dat zo gepiept," aldus mr. De Ranitz. De rechtbank president wijst woensdag 26 juli 1978 het vonnis.

Trefwoord(en) #Ladyboy #Katoy #Transgender

_________________
ความอิจฉาริษยา คือ การดูถูกตัวเอง Wie jaloers is op een ander, verlaagt zichzelf
avatar
Khun Peter

Aantal berichten : 353
Registratiedatum : 25-08-14

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum