Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 7 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 7 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


KLM vlucht uit Bangkok maakt tussenlanding door gestoorde aziaat

Reageren

Go down

KLM vlucht uit Bangkok maakt tussenlanding door gestoorde aziaat

Bericht van Khun Peter op zo 24 jan 2016 - 19:17

KLM-vlucht 876 van Bangkok naar Amsterdam heeft zaterdagavond in Warschau moeten landen om een agressieve passagier aan de politie over te dragen.

De man die gisteren op een #KLM vlucht van Bangkok naar Amsterdam de deur van het vliegtuig probeerde te openen, is door drie passagiers en de crew overmeesterd. Toen de stewardessen om hulp riepen sprong passagier Coen Schrijver direct van zijn stoel om de doorgedraaide man in bedwang te houden.

Schrijver vertelt aan AT5 dat de man achterin het vliegtuig was gezet omdat hij al eerder tijdens de vlucht vreemd gedrag vertoonde. Echter leek de man later echt door te draaien. 'Er werd op een gegeven moment hard geschreeuwd. Het cabinepersoneel begon toen echt te roepen: help, help, help, kom helpen. Hij probeerde bij de deur het een en ander te doen

'Ik sprong gelijk uit mijn stoel om die stewardessen te ontzetten en om die man te overmeesteren. Twee andere passagiers deden dat ook. Toen hadden we hem met zijn drieën overmeesterd. Het personeel kwam toen snel aan met tiewraps en met handboeien om hem te ketenen. Er was ook een arts aan boord die hem iets kalmerends kon toedienen om hem wat rustiger te krijgen.'

'Sfeer bleef rustig'

De man werd terwijl hij vast zat getekend toch weer agressief. Schrijver besloot om tot de tussenlanding in Warschau met een paar andere passagiers bij de man te blijven. De crew vertelde de passagiers dat er vanwege een omweg en tegenwind een tussenlanding gemaakt moest worden. 'Een mooie bijkomstigheid was dat die man van boord kon worden gehaald, want het bleef wel heel erg onrustig achterin. De sfeer in het vliegtuig bleef wel rustig. Iedereen was wel opgelucht dat de man van boord was.' Later hebben de passagiers in Warschau na 3,5 uur wachten het vliegtuig moeten verlaten. Een vliegtuigtrap had de deur van het toestel beschadigd, twitterde Barnas.

Het openen van een vliegtuigdeur op kruishoogte is overigens niet mogelijk vanwege het grote drukverschil tussen de cabine en de buitenlucht.

Bron: AT5

_________________
ความอิจฉาริษยา คือ การดูถูกตัวเอง Wie jaloers is op een ander, verlaagt zichzelf
avatar
Khun Peter

Aantal berichten : 353
Registratiedatum : 25-08-14

Terug naar boven Go down

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum