Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 9 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 9 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Moordenaar laat zich als monnik inwijden

Reageren

Ga naar beneden

Moordenaar laat zich als monnik inwijden

Bericht van Little Thai princess op di 16 feb 2016 - 10:54

“Tilak, good morning”, riep de Thailandgek Olleke Bolleke haar tegemoet terwijl hij met zijn hand gebaarde dat ze naar hem toe moest komen. “Good morning darling”, groette ze opgetogen terug en liep meteen naar hem toe. Ze kuste hem op de wang en ging naast hem zitten. “Today we go Big C?”, begon ze voordat Olleke Bolleke ook maar een woord kon uitbrengen. Olleke krabte op zijn buik en zei toen: Ok maar ik wil eerst het laatste nieuws horen.

Zijn tilakje zei toen dit las ik net in de krant: Pipat zal zeker gedacht hebben de dans te ontspringen door zich als monnik te laten inwijden, maar daarin vergiste Pipat Kanthima (41) zich. De politie arresteerde hem in een klooster in San Sai (Chiang Mai) op verdenking van moord op #Valentijnsdag en verminking van het lichaam Suree Onsanit (46) zijn vriendin.

De man had zijn vriendin tien dagen geleden in haar huis dood gestoken, nadat hij op een site las dat ze een verhouding zou hebben. De twee raakten in gevecht waarbij de vrouw een mes trok dat hij haar wist ontfutselen. Daarbij verwondde hij zijn hand.

Hij stak haar dood en verwijderde haar organen uit haar lichaam, een techniek die hij in een film had gezien. Later zou hij de lichaamsdelen in een rivier dumpen, maar vanwege zijn gewonde hand was het er nog niet van gekomen. Dus het uiteengereten lichaam verborg hij in plastic zakken. Hij lag er een matras bovenop en probeerde ze te verbranden, maar door slechte ventilatie mislukte dat en de resten verbranden maar deels aldus Pol Lt Col Thanandon Wittayawutthikul

Een Thaise man heeft bekend aan het doden en verscheuren zijn vriendin. Hij was naar verluidt jaloers dat ze trok de aandacht van vele mensen. Zijn vriendin had een buitenlandse ex-echtgenoot met wie ze twee kinderen had in het buitenland en ze hat Bt2 miljoen op haar bankrekening vorige week, van de niet nader genoemde buitenlandse man. Olleke Bolleke wist niet waar hij moest kijken toen hij dit vreemde nieuwe aanhoorde, en zei laat het andere nieuws maar Tilak we gaan nu weer shoppen bij Big C (want hij wist dat zijn bier bijna op was), want hij wilde vanavond wel met een koud biertje zonder ijs erin wat internetten op de Thailand Gek Club en op zijn eigen Facebook.

_________________
อารมณ์ขันคือสัญชาตญาณในการล้อเล่นกับความเจ็บปวด.
Humor is het medicijn om je pijn dragelijk te maken.

                              
avatar
Little Thai princess

Aantal berichten : 587
Registratiedatum : 23-12-13

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum