Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 3 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 3 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Thai AirAsia gaat praten met Thai Airways International

Reageren

Go down

Thai AirAsia gaat praten met Thai Airways International

Bericht van Little Thai princess op za 20 feb 2016 - 2:36

Na een half uurtje hobbelen over zandwegen kwamen ze eindelijk op een geasfalteerde tweebaansweg. Olleke Bolleke had gehoopt dat het allemaal een beetje comfortabeler zou worden maar daar had hij zich duidelijk in vergist. Het horten en stoten van de zandweg werd verwisseld voor het ongelofelijk hard en gevaarlijk rijden. Levensgevaarlijke inhaalmanoeuvres die steevast eindigde met langdurig toeteren naar de bestuurder van de auto die net was ingehaald. Er werden snelheden op het rechte stuk gehaald waarbij Olleke Bolleke zich afvroeg of de oude pick-up niet plotseling uit elkaar zou vallen.

Veel sneller dan verwacht scheurde de pick-up truck de parkeerplaats van de Big C op. Zijn schoonfamilie verliet de pick-up truck en stelde zich op als een troep piraten die klaar waren om een koopvaardijschip leeg te roven. Olleke Bolleke hoefde niet na te denken over het vullen van het winkelwagentje, dat deed de familie wel, maar gek toen er moest worden afgerekend ze allemaal een andere kant opkeken, en het leek alsof ze niet in de gaten hadden dat Olleke Bolleke moest afrekenen.

Gelukkig bleef er nog genoeg over in zijn knip om de Bangkok Kok Post te kopen, hobbelend op de tweebaansweg las hij: De succesvolle en winstgevende budgetmaatschappij Thai AirAsia praat volgende week met Thai Airways International (THAI) over de mogelijkheid dat de nationale luchtvaartmaatschappij een aandeel van 20 procent in Thai AirAsia neemt. Dat idee is gelanceerd door vicepremier Somkid, de ‘economische tsaar’ van het kabinet. Volgens Somkid kan de transactie leiden tot ‘synergie’ van Thai #AirAsia en Thai Smile, de budgetdochter van THAI. Ze kunnen daardoor hun routes uitbreiden naar Cambodja, Laos en Myanmar, waardoor Thailand een regionaal toeristisch knooppunt wordt.

THAI-directeur Charamporn heeft de opdracht gekregen binnen twee maanden met een haalbaarheidsstudie te komen, waarna het ministerie van Financiën de deal kan financieren.

_________________
อารมณ์ขันคือสัญชาตญาณในการล้อเล่นกับความเจ็บปวด.
Humor is het medicijn om je pijn dragelijk te maken.

                              
avatar
Little Thai princess

Aantal berichten : 584
Registratiedatum : 23-12-13

Terug naar boven Go down

Re: Thai AirAsia gaat praten met Thai Airways International

Bericht van lodewijk Kuis op ma 28 maa 2016 - 5:11

Grappen over een bom aan boord van je vliegtuig kun je maar beter achterwege laten, want het eind van het liedje is de gevangenis. Een passagier op een vlucht van AirAsia maakte zaterdag zo’n grap op Don Muang Airport. Achanai Meelap (33) uit Phetchabun en twee andere grappenmakers zijn gisteren voorgeleid. De vlucht  FD3542 Loei werd met een uur vertraagd.

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden.<br />het mooier.

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 1996
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 47

Terug naar boven Go down

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum