Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 8 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 8 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


National Science and Technology Fair 2016

Reageren

Ga naar beneden

National Science and Technology Fair 2016

Bericht van lodewijk Kuis op za 20 aug 2016 - 4:29

Op ontdekking tijdens de Thailand Astronauten Scholarship Programma, de allereerste ruimte-beurs voor jonge Thaise studenten, werd gelanceerd vorige donderdag in Bangkok gelanceerd waar drie leerlingen van 14 tot 18 jaar de kans kregen aan het US Space & Rocket Centre in Alabama een 6-daags introductieprogramma te volgen gewijd aan de ruimtevaart. Maar ze moesten wel wat in hun mars hebben en dat bewijzen in een Engelse multiple-choice test op het gebied van wis- en natuurkunde, technologie en bouwkunde (de zogenaamde STEM-vakken). De twintig kandidaten met de beste scores moeten daarna tijdens een driedaags kamp op het King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang laten zien hoe inventief en innovatief ze zijn.

Het evenement is nog geopend tot 28 augustus bij Impact Arena, Muang Thong Thani (Foto van Tawatchai Kemgumnerd) Wie geïnteresseerd is in de toepassing vindt meer informatie op www.spacecampthailand.com.

De drie Thaise winnaars krijgen een beurs van het KMITL voor een studie aan een STEM-faculteit. Na diplomering maken ze kans op een beurs voor een studie aan het vermaarde MIT. Uiteindelijk doel, zegt KMITL-president Suchatvee, is de eerste Thaise astronaut te vinden.

De beurs wordt gefinancierd door Space Camp Thailand, het KIMTL, Thailand Space and Aeronautics Research en US Space & Rocket Centre met steun van de Amerikaanse ambassade


Tags: #space #astronaut

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden.<br />het mooier.

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2041
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 47

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum