Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 4 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 4 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Twee doden na het eten van een pad

Ga naar beneden

Twee doden na het eten van een pad

Bericht van Little Thai princess op di 30 aug 2016 - 8:42


Twee oudere mannen zijn overleden na het eten van een gegrilde pad. Een derde man en twee kinderen werden ziek na het eten van voornoemde pad. Het eet feest vond plaats in Nan, in Thung Chang district. Gezondheidsmedewerkers inspecteerden gisterochtend het huis waar het diner plaatsvond en hebben de resten van de pad meegenomen voor onderzoek.

Gegrilde pad is een populaire snack op het platteland. Wordt niet zo vaak gegeten als ratten en hagedissen, maar toch. De meeste padden kan je niet veilig eten. Velen hebben gifklieren. De mannen hebben dus het verkeerde soort pad gevangen.

Het assistent dorpshoofd Yod Siangkong verklaarde dat de 70 jaar oude dorpeling de pad had bereid. Nadat het gerecht voor consumptie gereed was nodigde hij zijn buren uit om mee te smikkelen. Onder het genot van een neutje. Een uur later kreeg de man problemen met ademhalen en moest hi overgeven. Daarna raakte hij bewusteloos en overleed. Hetzelfde overkwam een buurman die later overleed in Thung Chang ziekenhuis.

De jongere man had enkel een paar hapjes genomen en wat van de eieren. Hij moest ook overgeven en had erge buikpijn de hele nacht. Twee kleine kinderen, 4 en 5 jaar oud, werden ziek niet omdat ze van de pad gegeten hadden, maar kip die op dezelfde barbecue was bereid. De gezondheidsmedewerkers denken dat het paddengift in contact met de kip gekomen is. De kinderen zijn ook naar Thung Chang ziekenhuis gebracht.

Het hoofd gezondheid van Nan, Dr. Nipon Pattanakijruang, zei dat padden vergif bevatten in klieren, eieren, ingewanden en in hun bloed. Dat gif wordt niet verwijderd door hoge temperaturen bij grillen of bakken. Dit is wat moeder natuur aan padden gegeven heeft om zich tegen roofdieren te verdedigen.

Bedankt ollekebolleke & Bangkok Coconuts

Tags: #Pad #Kikker #gif

_________________
อารมณ์ขันคือสัญชาตญาณในการล้อเล่นกับความเจ็บปวด.
Humor is het medicijn om je pijn dragelijk te maken.

                              
avatar
Little Thai princess

Aantal berichten : 601
Registratiedatum : 23-12-13

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum