Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 5 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 5 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Gewone Thaise mensen kunnen vluchtelingen helpen

Reageren

Ga naar beneden

Gewone Thaise mensen kunnen vluchtelingen helpen

Bericht van lodewijk Kuis op di 20 sep 2016 - 9:51


Gewone mensen [bestaan die die ook nog?] kunnen een belangrijke rol spelen bij de inburgering van buitenlanders, zegt Wanlop Wararach van Asylum Access Thailand. Maar vaak weten bewoners niet dat ze vluchtelingen als buren hebben, van wie sommigen enkelen bedreigende situaties zijn ontvlucht. ‘We beseffen niet dat we tussen 8.000 Pakistani’s leven’, zei Wanlop gisteren op een bijeenkomst ter gelegenheid van Amnesty International’s Refugee Week. Thailand heeft 51.740 geregistreerde vluchtelingen die in  negen kampen langs de grens wonen, terwijl 52.887 zijn nog in behandeling zijn ivm registratie.

Wanlop pleit voor een beter begrip van vluchtelingen om hun integratie te helpen. ‘Veel vluchtelingen zijn niet arm, zoals de mensen denken, want ze hebben gewerkt als leraar, advocaat en dokter.’ Thailand heeft geen vluchtelingenwet en heeft ook niet de 1951 Refugee Convention geratificeerd. Premier Prayut woont deze week in New York een bijeenkomst bij over vluchtelingen. Wereldleiders praten er over maatregelen voor de wereldwijde vluchtelingencrisis.

#vluchtelingen

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden.<br />het mooier.

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2045
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 47

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum