Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 8 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 8 gasten :: 2 bots

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


De repetities van Olleke Bolleke "Dutchie's on Broadway" in volle gang

Ga naar beneden

De repetities van Olleke Bolleke "Dutchie's on Broadway" in volle gang

Bericht van khunrob op za 26 nov 2016 - 10:56

JOMTIEN:- Zo alles is geregeld, tot in de puntjes besproken nu moet het alleen nog uitgevoerd worden….. maar de jaarlijkse feestavond van Olleke Bolleke met als thema:

~DUTCHIE’S ON BROADWAY~
moet een uitstraling hebben, van heb ik jou daar, althans dat is wat de organisator van dit feest aan Olleke Bolleke vertelde.

De avond staat georganiseerd voor zaterdag 14 januari om 18:30 uur, de zaal zal een uur eerder opengaan, een troubadour zal de mensen muzikaal bij de entree welkom heten, zodat iedereen gelijkelijk binnen kan komen in de bijzonder sfeervolle “Rantanakosin” zaal van het Eastern Grand Hotel aan de Soi Khao Talo in Pattaya.

Auke vertelde mij, ruim een driekwart jaar bezig geweest met het allemaal voor elkaar te boksen, alsmede iets wat moeilijker is: alle Thaise neuzen dezelfde kant uit te krijgen, en dat is een klusje, hoor…zo verklapte Auke tegen mij.

De feestavond bestaat uit twee gedeelten, die elkaar in snel tempo opvolgen, puur entertainment van de hoogste plank.In het eerste gedeelte van de avond, worden er drie show’s gepresenteerd met allerlei bekende liedjes uit de musicalwereld van Broadway, van Abba tot Liza Minelli en van Whitney Houston tot Turner en nog veel meer bekende musical songs.

Deze drie shows worden afgewisseld met een originele Thaise dansshow, acrobatiek van hoog niveau en tot een lichtspel uit Chiang Mai, de noordelijke provincie die feeëriek bekend staat om zijn lichtjes.

Het tweede gedeelte gaat over in een pure Hollandse feestavond waar geschuifeld, gedanst en niet te vergeten gelachen kan wordenAuke heeft namelijk speciaal voor deze feestavond de Tilburgse zanger Gino Politi laten overvliegen, deze uit het Italiaanse Palermo afkomstige zanger, staat bekend om zijn iltaliaanse songs, maar ook om zijn pure onvervalste Hollands feestrepertoire.

Ook Jack Domino, een vlotte Thaise bink, zingt deze avond geweldige songs die ons bekend in de oren klinken, waaronder Sailing Home van de Volendamse Piet Veerman. Voor de grote hilariteit op deze avond zal Peter Bouman uit de Nijmeegse Keizerstad Nijmegen gaan zorgen, hij kruipt in de huid van Sugar Lee Hooper, Anton aus Tirol en de vermaarde maar niet vergeten Zangeres zonder naam.

Meer wil Auke eigelijk niet kwijt, hij heeft wat meer pijlen op zijn boog, maar wil deze nog niet vertellen….hij zei…..laat dat maar een verrassing zijn, dit is al een avond die niet eerder in Pattaya is voorgekomen en verder zal de spanning alleen maar op kunnen oplopen.

De toegangskaarten kosten 500 Bath p.p. echter dit jaar is er zijn extra toegangs VIP kaarten beschikbaar. Deze kaarten hebben een speciale package welke inhoud, dat de gasten extra verwend gaan worden, zoals opgehaald worden met een taxi, toegangsbewijs, een leuke feestelijke corsage, vrij drinken (muv sterke drank) een heerlijk bittergarnituur, een kleine hors d’euvre, bediening aan tafel en uw tafel staat natuurlijk op een uitstekende plaats, zo ook wordt weer netjes thuisgebracht. De prijs van het VIP arrangement kost 2000 Bath p.p., er zijn echter een beperkt aantal VIP kaarten beschikbaar en zullen alleen bij Tuliphouse te verkrijgen zijn

Ook dit jaar zijn er weer leuke kleding voorschriften, waarvan Auke het geweldig zou vinden als u hier gehoor aangaf, omdat de avond in kader van feestelijke sferen staat, worden veren, glittertjes en bling bling bijzonder gewaardeerd , MAAR niet verplicht.

De kaartverkoop is van start gegaan, u kunt terecht bij: Holland Belgium House, Restaurant Suggestion, Restaurant Pepper & Salt, Guesthouse Double Dutch, Tuliphouse, The Eagle bar, Ons Moeder, Reisbureau Amazone Travel en Restaurant Andre.

Auke hoopt u van harte te mogen begroeten op zaterdag 14 januari 2017

Met dank aan Olleke Bolleke http://ollekebolleke.info/

_________________

"Reis met een glimlach, deel u ervaring"

Boek nu via  de Thailand Gek Club de mooiste hotels in Thailand met hoge kortingen. In samenwerking met Agoda bieden wij U de goedkoopste hotels van Thailand aan.

avatar
khunrob
Admin

Aantal berichten : 2064
Registratiedatum : 24-07-13
Leeftijd : 62

http://khunrob.blogspot.nl

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum