Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 7 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 7 gasten :: 2 bots

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Suvarnabhumi verkeerde instructie op bagagewagentje

Ga naar beneden

Suvarnabhumi verkeerde instructie op bagagewagentje

Bericht van Mireille op wo 22 feb 2017 - 11:43


Elf jaar na de opening van luchthaven Suvarnabhumi is ontdekt dat op de bagagewagentjes een verkeerde instructie staat. De fout kwam aan het licht naar aanleiding van een kettingbotsing zondag van acht trolleys op een trottoir roulante. Die begon toen het wagentje van een passagier omviel en een tweede aan de haal ging. De bewaker die toezicht hield, kon de noodstop knop niet bereiken omdat de doorgang voor hem werd belemmerd door de op elkaar geknalde wagentjes.

Een vrouw uit Bangkok en haar dochter hadden hun bagage op twee bagagekarren geladen en wilden via een roltrap van de tweede naar de derde verdieping gaan. Plotseling begaf automatische verankering van bagagekar het en rolde de zwaarbeladen bagagekar achteruit de roltrap af, wat volgde was het domino-effect, de kar denderde achteruit en klapte tegen de bagagekar van haar dochter op, die vervolgens weer op een andere kar met koffers beukte.

Een bewaker zag het hele tafereel gebeuren en haastte zich om op de noodknop van de roltrap te drukken. Echter de karren bleven door de helling kracht achteruit rijden. Gelukkig raakte er niemand ernstig gewond maar moesten wel enkele mensen behandeld worden voor schaafwonden en kneuzingen.

Onmiddellijk na het ongeval, heeft het beheer van de luchthaven exploitant Airports of Thailand besloten om gelijk nieuwe bagagekarren aan te schaffen. De huidige bagagekarren zijn sinds de opening van Suvarnabhumi in 2006 in gebruik. Als eerste maatregel kregen de bewakers nu de opdracht om onderaan bij de roltrappen te gaan staan om geval van nood tijdig in te grijpen.


Informatie en bron:
Rewriter: Olleke Bolleke
Bron: Der-Farang

avatar
Mireille

Aantal berichten : 196
Registratiedatum : 28-04-15
Leeftijd : 43

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum