Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 6 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 6 gasten :: 1 bot

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Politie verdacht van mishandeling en afpersing van een Russisch echtpaar

Ga naar beneden

Politie verdacht van mishandeling en afpersing van een Russisch echtpaar

Bericht van lodewijk Kuis op vr 3 maa 2017 - 10:33

Ekaterina Lobanova, 35, en haar man Anthon Lobanov, 36, een Russisch echtpaar zeggen op Rin Beach (Koh Phangan) opgelicht te zijn door een politieagent en vier van zijn gabbers. Ze beschuldigden de Russen van drugsbezit en persten hen onder bedreiging geld af, waarna ze de beschuldiging introkken. Ook stalen ze persoonlijke eigendommen. Op de weg terug naar hun accommodatie werden ze benaderd door twee mannen die aanbood om ze illegale drugs te verkopen. Ze weigerden. (Foto onder van Supapong Chaolan)

De mannen boden vervolgens aan hen met een taxi naar hun kamer te brengen, een aanbod dat ze accepteerden [hoe stom kan je zijn]. Op weg naar de taxi doken drie mannen op, die beweerden politieagent te zijn. Ze werden geboeid en bevolen in de taxi in te stappen en reden de route Au Thong Nai Pan. Ze eisten geld in ruil waarvoor ze de beschuldiging wel wilden laten schieten.

Toen de vrouw zei dat ze geen geld bij zich hadden, stompte een van de mannen haar in het gezicht. Ze stalen haar iPhone 6 en andere kostbaarheden, in totaal ter waarde van 30.000 baht. Nadat ze achtergelaten waren, kregen ze hulp van omstanders die hen naar het politiebureau brachten om aangifte doen. Woensdag kwamen ze terug om verdere informatie te geven.

De politie heeft alle verdachten geïdentificeerd, waaronder een agent van het politiebureau Koh Phangan. De rechtbank gaf woensdag toestemming voor hun arrestatie. Drie verdachten meldden zich vrijwillig bij de politie. Het onderzoek leidde tot de identificatie van vijf verdachten. Ze zijn Pol Snr Sgt Maj Suriyan Ranjuan, 50, Koh Phangan politiebureau. De anderen zijn Thanin Srikaew, 46, Apidet Khongman, 31, Thaweesin Khongnak,34, en Suriya Ruangthong,47 jaar.

Eén ontkende elke betrokkenheid, twee bekenden dat ze drugs hadden aangeboden, maar volgens hen waren het geen drugs doch pijnstillers. De vrouw zou niet gestompt zijn. Wanneer de agent schuldig wordt bevonden, wordt tegen hem disciplinaire actie ondernomen

Tags: #afpersing #drugs #politie #Russen

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2342
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 48

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum