Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 8 gebruikers online :: 1 Geregistreerd, 0 verborgen en 7 gasten :: 2 bots

lodewijk Kuis

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Wie heeft er een lijk gezien? in Sakon Nakhon missen ze hem

Ga naar beneden

Wie heeft er een lijk gezien? in Sakon Nakhon missen ze hem

Bericht van Mireille op vr 21 apr 2017 - 10:53


SAKHON NAKHON:- Morgen was de ceremoniële crematie van de Phra Khru Sophon Thammapiwat, de voormalige abt van Wat Sirimongkol en de voormalige hoofdmonnik van Phang Khon-district in de noordoostelijke provincie Sakon Nakhon gepland. Echter deze crematie kan niet door gaan omdat het lichaam van deze oude man gestolen is.

Familieleden, dorpelingen en monniken schrokken zich een hoedje toen woensdagochtend de gekoelde lijkkist met het lichaam van Phra Khru Sophon Thammapiwat werd geopend voor de 100-dagen ceremonie. Het lichaam van de abt van Wat Sirimongkol (Sakon Nakhon), die op 27 januari op 79-jarige leeftijd was overleden, lag er niet. Het enige wat ze vonden was een hoofdkussen en een doek dat gebruikt was om het lichaam te bedekken. De politie doet onderzoek naar enkele personen. De abt was in leven adviseur van het districts kloosterhoofd.

Aanvankelijk werd aangenomen dat de beroerde liquiditeit van de tempel de reden zou zijn van verdwijning van Phra Khru Sophon Thammaphiwat, juist omdat de man nogal vermogend was en een behoorlijk levensverzekering op zijn naam had staan.

Wel heeft de politie het vermoeden geuit dat er tenminste meer dan vier personen bij deze diefstal zijn betrokken omdat volgens de politie het bevroren lichaam erg zwaar zou zijn, dus zijn er veel mensen nodig om de Phra uit de kist te wurmen.

Informatie en bron:
Foto: Thai PBS
Re-writer: Olleke Bolleke
Bron: thaipbs.or.th

Tags: #lijk #lichaam #Sakon-Nakhon
avatar
Mireille

Aantal berichten : 196
Registratiedatum : 28-04-15
Leeftijd : 43

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Wie heeft er een lijk gezien? in Sakon Nakhon missen ze hem

Bericht van lodewijk Kuis op ma 24 apr 2017 - 0:43


De lege kist van de voormalige abt Phra Kru Sophon Thammaphiwat van Wat Sirimongkol in Phang Khon (Sakhon Nakhon), die in januari is overleden, is zaterdagavond gecremeerd!!!!!. Wel bijzonder daar er niemand in de kist lag T.I.T Het zag er uit als een gewone crematie, behalve dat in de kist alleen de persoonlijke eigendommen van de abt lagen.

Tags: #crematie

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2342
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 48

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum