Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 7 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 7 gasten :: 1 bot

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Kanchanaburi: Luxe drijvend hotel JYSK door brand verwoest

Ga naar beneden

Kanchanaburi: Luxe drijvend hotel JYSK door brand verwoest

Bericht van lodewijk Kuis op di 2 mei 2017 - 9:21


Twee drijvende vlotten, een accommodatie en keuken complex zijn in vlammen gehuld bij de  Vajiralongkorn dam, Kanchanaburi afgelopen zondagavond laat. Geen slachtoffers gemeld.  (Foto van Piyarach Chongcharoen)

KANCHANABURI - Twee luxe drijvende vlotten, voornamelijk voor buitenlandse bezoekers, werden dor een vlammen zee verwoest op zondagavond in Vajiralongkorndam, met ee schade van 10 miljoen baht. De politie Luitenant Kriangkrai Sangkhan, van het Sangkhla Buri politiebureau, zei dat de brand uitbrak gisteravond en dat het twee vlotten waren en niet een zoals men doorgaf, de vlotten stonden 20 meter uit elkaar.

De brandweer kon de twee vlotten bijna niet bereiken en moest machteloos toekijken bij de Vajiralongkorn stuwmeer. Ze konden het drijvende hotel met acht kamers en een keuken niet bereiken omdat het 200 meter vanaf de kust lag. Bewoners zeggen luide knallen te hebben gehoord, alsof er gasflessen ontploften.

Maandag zou een groep buitenlandse toeristen komen., daarom hadden vier personeelsleden de vlotten schoongemaakt en voedsel ingekocht. Toen alles in orde was, gingen ze slapen in de  keuken op het vlot. Omstreeks elf uur merkten ze vlammen op het andere vlot op en ze sprongen in het water. Beide raft huizen waren goed gebouwd met een stalen frame en een houten vloer en muren en rieten daken. De brand doofde na een uur en toen was er niets meer over van het hotel dat acht jaar geleden open ging en zijn elektriciteit van zonnepanelen betrok. De schade wordt geschat op 10 miljoen baht. Een kortsluiting is uitgesloten als de oorzaak van de brand, omdat de grote vlotten gebruikt maakte van zonne-energie, maar een politieonderzoek zal bepalen hoe de brand eigenlijk is begonnen.

Tags: #Kanchanaburi #vlot #raft #brand

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden.<br />het mooier.

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2208
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 47

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum