Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 3 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 3 gasten :: 1 bot

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2019 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Buitenlandse bedelares verkoopt foto's van haar kind

Ga naar beneden

Buitenlandse bedelares verkoopt foto's van haar kind

Bericht van Little Thai princess op do 20 jul 2017 - 10:27

BANGKOK: Foto's van een westerse mamma die foto's van zichzelf en haar baby verkoopt en vraagt om donaties bij Chatuchak Park in Bangkok zijn viraal gegaan. En een nieuwe ronde van vragen of buitenlanders nou echt in Azië moeten/mogen bedelen.

Of ze nu ten einde raad zijn, simpeltjes hun vakantie door andere laten betalen, kleine dingetjes verkopen, zoals foto's of ansichtkaarten, Facebookers in Zuidoost Azië hebben schoon genoeg van buitenlandse bedelaars. Het laatste geval is een dame met een baby. Men neemt aan dat ze Russin is, en ze verkoopt haar eigen foto's met baby. (De foto's wel te verstaan, niet de baby.) Ze accepteert elke prijs, en vraagt op een kaartje in het Thais aan voorbijgangers om haar reis te ondersteunen of om foto's te kopen.

De foto's zijn 17.000 keer gedeeld op Facebook, maar nu is de originele post verwijderd. Het onderschrift luidde dat de vrouw zonder een cent achter gelaten was door haar partner die haar en haar leuke dochtertje verlaten had. De vrouw zegt dat ze geld nodig heeft voor de terugvlucht.

Sommige Facebookers verdedigen de vrouw en haar kind, en hekelen de vader die de benen nam. Anderen vinden gewoon dat het niet kan, bedelen in een ander land. Ze vinden dat de vrouw naar de ambassade moet gaan voor hulp. Weer anderen, en dat is de meerderheid, twijfelen aan haar zielige verhaal. Deze mensen vinden dat buitenlandse toeristen gewoon proberen om goedkoop hun vakantie te verlengen op kosten van mensen met een goed hart. Maar iedereen had wel medelijden met het kleine meisje.

Bron: Bangkok Coconuts/ Auke Boon

Tags: #bedelen #Chatuchak-Park

_________________
อารมณ์ขันคือสัญชาตญาณในการล้อเล่นกับความเจ็บปวด.
Humor is het medicijn om je pijn dragelijk te maken.

                              
avatar
Little Thai princess

Aantal berichten : 629
Registratiedatum : 23-12-13

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Buitenlandse bedelares verkoopt foto's van haar kind

Bericht van Little Thai princess op ma 24 jul 2017 - 10:14

Een paar dagen geleden schreven we over een moeder die met haar dochtertje bedelde bij Chatuchak Park in Bangkok. Die dame bedelt nu in Chiang Mai.

Deze keer staat ze te bedelen met het figuur dat haar (vermoedelijk) van een dochter heeft voorzien. Dat ontkracht haar verhaal nogal dat ze door die man zonder een cent in de steek was gelaten, en dat ze moest bedelen om de terugvlucht te kunnen betalen.

Deze keer werd ze door de vlooienbaal die haar wipt (anders kan B. Botje dat sujet echt niet omschrijven) geholpen met bedelen. Facebooker Cathal O'Connor postte daar foto's van. De commentaren waren niet van de lucht. De meesten vroegen zich af waarom die twee niet onmiddellijk in vreemdelingendetentie gezet zijn. Anderen zouden graag zien dat deze twee parasieten direct persona non grata gemaakt worden.

Dit schaamteloos parasiteren op anderen begint geheel Zuidoost Azië mijlenver de keel uit te hangen. Jonge mensen afkomstig uit landen die veel rijker zijn dan Zuidoost Azië moeten in staat zijn zelf hun vakanties te betalen. Als ze dat niet kunnen, ga dan naar de sociale dienst of (als het Nederlanders zijn) naar Renesse.


Bron: Bangkok Coconuts / Auke Boon


_________________
อารมณ์ขันคือสัญชาตญาณในการล้อเล่นกับความเจ็บปวด.
Humor is het medicijn om je pijn dragelijk te maken.

                              
avatar
Little Thai princess

Aantal berichten : 629
Registratiedatum : 23-12-13

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum