Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 2 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 2 gasten :: 1 bot

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2019 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Promotie? Fitness test Thaise bataljonscommandanten

Ga naar beneden

Promotie? Fitness test Thaise bataljonscommandanten

Bericht van lodewijk Kuis op za 5 aug 2017 - 4:41

Bataljonscommandanten die azen op een promotie of overplaatsing bij de komende jaarlijkse reshuffle worden mede beoordeeld aan de hand van een fitnesstest, gisteren in het sportstadion van het leger. 337 commandanten werkten zich in het zweet met push-ups, sit-ups en een hardloopwedstrijd van 2 km. Ze krijgen een score die bepaalt of ze in aanmerking komen voor de gewenste promotie of overplaatsing. 36 van de 337 mannen hadden een 100 procent score, meer dan vorig jaar.

(Foto van Patipat Janthong)
Legercommandant Chalermchai Sittisat toonde zich tevreden over de resultaten. Zijn manschappen zorgen beter voor hun gezondheid, stelde hij vast. Hij gaf de 36 een beloning van 10.000 baht. Commandant Wichak Siribansop van het Derde Legerkorps was ook in zijn nopjes want 12 kwamen uit zijn korps. Chalermchai zelf en andere legergeneraals doen de test op 12 augustus.

Verder deden 69 regimentscommandanten gisteren een Engelse taaltest, die voor het eerst op het programma stond. Maar de resultaten daarvan hebben geen invloed op hun transfer of promotie.


Tags: #fitness #bataljons #leger

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2346
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 48

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum