Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 9 gebruikers online :: 1 Geregistreerd, 0 verborgen en 8 gasten :: 2 bots

lodewijk Kuis

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2019 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


THAILAND | Homo film en t.v sterren gekoppeld aan HIV

Ga naar beneden

THAILAND | Homo film en t.v sterren gekoppeld aan HIV

Bericht van lodewijk Kuis op do 10 aug 2017 - 10:28

Adjunct-gouverneur Thaweesak Lertprapan zegt dat homoseksuele mannen meer risico lopen op HIV dan andere risicogroepen zoals prostituees en drugsverslaafden. Dat komt volgens hem door de stijgende populariteit van homo spelers in tv-series, films en andere media met homoseksuele inhoud. Gay wordt daardoor gezien als modieus. (doe eens hip, en kom nu uit de kast 555)

(Foto FB / thaweesak.lertpraphan.1)
Theewasak zegt dat homo’s ‘onwetend’ zijn op het gebied van HIV, terwijl ze in een samenleving leven waarin de tolerantie voor homoseksualiteit toeneemt. Hij onderstreept daarom het belang van gezondheidscontroles en behandeling om de verspreiding van het virus te stoppen.

Vorig jaar nam het aantal mannen dat zich liet controleren toe van 66 naar 79 procent. Daarvan gebruikt 60 procent antivirale medicijnen en 80 procent krijgt een behandeling die het virus onder controle brengt. De gemeente heeft in haar 13-jarenplan als doelstelling het aantal nieuwe Hiv-infecties naar minder dan 500 per jaar te brengen en het aantal geïnfecteerde baby’s naar minder dan 25.

Tags: #gay #homo

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2348
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 48

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum