Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 8 gebruikers online :: 1 Geregistreerd, 0 verborgen en 7 gasten :: 2 bots

lodewijk Kuis

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


BMA versnelt de sloop van Aetas Hotel

Ga naar beneden

BMA versnelt de sloop van Aetas Hotel

Bericht van lodewijk Kuis op do 16 nov 2017 - 9:44

Naar verwachting begint de Bangkok Metropolitan Administration (BMA) (de gemeente Bangkok) in februari met de sloop van het Aetas hotel dat in strijd met de bouwvoorschriften is gebouwd. Het hotel is te hoog in verhouding tot de breedte van de straat waaraan het staat. De Supreme Adminstrative Court heeft al in 2014 de sloop van de twee gebouwen (hotel en serviced apartments) bevolen, nadat bewoners hadden geklaagd.

(Bangkok Post file photo)
De sloop kost 200 miljoen baht, een bedrag dat op de eigenaar wordt verhaald. Gouverneur Aswin verwacht dat de eigenaar naar de rechter stapt, omdat het districtskantoor destijds toestemming heeft verleend voor de bouw. het hotel staat al twee jaar op de nominatie om gesloopt te worden. In december 2014 beval de Supreme Administrative Court de sloop omdat het 25 verdiepingen tellende gebouw in strijd met de Bouwverordening is gebouwd. Dat heeft te maken met de breedte van de weg waaraan het staat.  De eigenaar zegt in beroep te willen gaan.

Tags: #Aetas-hotel

Gerelateerd bericht:  Acht buurten in het district Phaya Thai (Bangkok) hebben de Ombudsman gevraagd onderzoek te doen naar overheidsdiensten die toestemming hebben verleend voor de bouw van torenflats in hun buurt.

Volgens vertegenwoordiger Phumrat van de Phaya Thai Conservation Group wordt het levensgeluk van ruim honderd bewoners in enkele straten aan de Phahon Yothin Road geschaad door de bouw van deze woontorens. Twintig projecten zijn in uitvoering, vijf in voorbereiding. Phumrat wijst erop dat in straten die smaller zijn dan 10 meter, de maximale bouwhoogte 23 meter of acht verdiepingen bedraagt.

De bewoners hadden in het begin van de bouw last van herrie en soms vallende objecten en sindsdien is het verkeer toegenomen wat de toegang van brandweerwagens belemmert. Er zijn ook problemen met de riolering.

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2342
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 48

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum