Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 8 gebruikers online :: 1 Geregistreerd, 0 verborgen en 7 gasten :: 2 bots

lodewijk Kuis

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Pattaya's watertunnel de oplossing tegen overstromingen

Ga naar beneden

Pattaya's watertunnel de oplossing tegen overstromingen

Bericht van lodewijk Kuis op zo 10 dec 2017 - 4:32

De autoriteiten in Pattaya willen een tunnel met een doorsnede van 2,2 meter aanleggen om water af te voeren, een oplossing die lijkt afgekeken van Bangkok dat al over enkele megagrote tunnels beschikt.

Burgemeester Anan Charoenchasri zegt dat het plan is besproken met het ministerie van Binnenlandse Zaken. Het Department of Public Works and Town and Country Planning (DPT) heeft al een ontwerp gemaakt. Het project gaat 1,87 miljard baht kosten, te financieren uit de regeringssteun voor de Eastern Economic Corridor (EEC) in Chon Buri, de begroting voor 2019 en het budget van het DPT.

De tunnels krijgen een verbinding met drie wateropslag-gebieden en verder met een tunnel van 3,6 meter doorsnede bij Wat Boonsampan, die naar een tank loopt waar de waterstroom wordt afgeremd alvorens naar zee te worden afgevoerd. Naar verwachting duurt de aanleg drie tot vier jaar.

Nog niet besloten is of het water over het strand of via een tunnel dieper in zee wordt geloosd. Het kantoor #Pattaya van het Marine Department is, aldus de burgemeester, bevreesd voor erosie wanneer het water via het strand wordt afgevoerd. Tevens moeten plannen worden gemaakt om afval en troebel water tegen te houden die het maritieme ecosysteem kunnen schaden.

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2342
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 48

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum