Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 7 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 7 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Verboden vistuig oorzaak dood 400 zeldzame zeedieren

Ga naar beneden

Verboden vistuig oorzaak dood 400 zeldzame zeedieren

Bericht van lodewijk Kuis op za 23 dec 2017 - 10:50

Dit jaar hebben 400 zeldzame zeedieren het loodje gelegd, voornamelijk door het gebruik van verboden vistuig, heeft het Department of Marine and Coastal Resources bekend gemaakt. Het gaat om zeeschildpadden (57 pct), dolfijnen en walvissen (38 pct) en zeekoeien (5 pct). Andere oorzaken waren ziekte en waterverontreiniging.

Naar de sterfte wordt al drie jaar onderzoek gedaan. De dode vissen vormen minder dan 10 procent van de 5.000 zeedieren die in Thailand’s wateren zijn gevonden. Geschat wordt dat het aantal dolfijnen en walvissen 2.000 bedraagt, zeeschildpadden 3.000 en zeekoeien 250.

De dienst probeert ze te beschermen door beschermde zones aan te wijzen, regels voor vistuig en door enkele tot beschermde soort te verklaren. Op enkele plaatsen wordt met de particuliere sector en bevolking samengewerkt. In Phuket doven hotels aan het Hat Mai Khao strand hun nachtverlichting zodat schildpadden niet worden afgeschrikt hun eitjes op het strand te leggen


#Dugong #zeekoe Viserij vissen

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2340
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 48

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum