Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 6 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 6 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Het is brrrr berekoud in Thailand

Ga naar beneden

Het is brrrr berekoud in Thailand

Bericht van lodewijk Kuis op vr 29 dec 2017 - 14:14

De koudegolf in het uiterste Noorden, Bangkok en buurprovincies met minimumtemperaturen van gemiddeld 2 tot 4 graden duurt tot dinsdag met een lichte kans op regen, verwacht het Meteorological Department. Het Zuiden dient de komende vier dagen rekening te houden met meer stortbuien. In de Golf van Thailand stuwt de wind de golven op tot 4 meter. Vissers dienen hun boot aan de wal te houden.

In de rest van de maand wordt minder regen verwacht. De meeste regen valt in de provincies die grenzen aan de Golf van Thailand als gevolg van een hogedrukgebied uit China.

Het MD waarschuwt ook voor schade aan gewassen die niet bestand zijn tegen de koude. De bevolking dient op haar gezondheid te letten. Velen zijn al ziek geworden. Veel delen van het Noorden en Noordoosten zijn bedekt met mist. Op de bergen vriest het. Automobilisten zijn voor de mist gewaarschuwd waardoor het zicht is verminderd, en voor ongelukken vanwege het drukke verkeer naar de bergen.


_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2340
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 48

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum