Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 5 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 5 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Let goed op je kinderen als je in Thailand bent

Ga naar beneden

Let goed op je kinderen als je in Thailand bent

Bericht van Little Thai princess op za 13 jan 2018 - 11:34

Als jarenlang worden er veel kinderen vermist in Thailand, en blanke farang kinderen zijn het meeste waard voor de handel. Het Institute for Forensic Medicine van het Police General Hospital, de Mirror Foundation en de Criminal Records hielden een persconferentie waarin zij bekend maakte dat er vorig jaar 422 kinderen in Thailand vermist werden. Het aantal verniste meisje was drie keer zo groot was als dat van jongens.

Het hoofd van de stichting van vermiste personen, Khun Ekkalak Lumchomkhae, vertelde dat er in de afgelopen drie jaar gemiddeld 400 kinderen per jaar vermist worden. De stichting heeft begin vorig jaar gemeld dat er in 2016 424 kinderen vermist waren.

Hij zei dat de meeste vermiste kinderen vrijwillig van huis wegliepen om aan huiselijk geweld te ontsnappen, terwijl sommigen vluchtten om bij vriendjes te blijven reageren op uitnodigingen van “vrienden” op sociaal media. De vermiste kinderen zijn meestal tussen de 13 en 15 jaar oud.

Khun Ekkalak citeerde ook een rapport in de afgelopen vier jaar dat er 12 vermiste kinderen waren vermoord, en drie van die gevallen bleven onopgelost: een zeven jaar oud Cambodjaans meisje werd in april van 2014/vermoord gevonden in Bangkok, een skelet van een tweejarig kind - vermoedelijk dat van een vermiste vrouwelijke peuter die vier maanden eerder was verdwenen, werd ontdekt in Nakhon Si Thammarat in juli 2016; terwijl een kind van zes jaar oud in december 2013 vermoord in Phuket werd gevonden.

Khun Wathee Assawutmangkool, hoofd van de DNA afdeling voor van het Instituutbfor Forensic Medicine, zei dat hun DNA Kids Project sinds 2010 de DNA-gegevens van 1292 kinderen in Thailand heeft verzameld.

Het doel van het project is om de duizenden kinderen uiteindelijke weer met hun onbekende ouders in contact te brengen, zo vertelde Khun Wathee.

De commandant van het CRD, kolonel Chaiwat Burana zei dat zijn kantoor, in overeenstemming met internationale normen, om de twee jaar de schetsen van vermiste kinderen onder de 18 jaar actualiseren, terwijl schetsen van vermiste jongeren ouder dan 18 jaar elke vijf jaar zouden worden bijgewerkt. Er zou 70 procent gelijkenis met de schetsen, gebaseerd op fysieke informatie, foto's en getuigenissen van familieleden zijn, daarom is een periodieke bijwerking van de schetsen nodig.

Informatie en bron:
Foto's: The Nation
Content: Olleke Bolleke
Bron: The Nation


#kind #kinderen #vermist #handel #sex

_________________
อารมณ์ขันคือสัญชาตญาณในการล้อเล่นกับความเจ็บปวด.
Humor is het medicijn om je pijn dragelijk te maken.

                              
avatar
Little Thai princess

Aantal berichten : 617
Registratiedatum : 23-12-13

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum