Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 6 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 6 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Crematies vervuilen de lucht van Bangkok

Ga naar beneden

Crematies vervuilen de lucht van Bangkok

Bericht van lodewijk Kuis op wo 31 jan 2018 - 9:29

De gemeente Bangkok (Bangkok Metropolitan Administration BMA) vraagt nabestaanden geen ‘onnodige voorwerpen’, zoals goud en zilver, dikke dekens of persoonlijke eigendommen van de overledene, in lijkkisten te plaatsen daar die bijdragen aan de smog in de hoofdstad. Ook dienen plastic versieringen op de kist verwijderd te worden alvorens die de oven in gaat.

Sawai Mainark, 52, is druk bezig voor een crematorium in Wat Bang Chak in de wijk Pak Kret in Nonthaburi. (foto van Jetjaras na Ranong)
Vorige week werd Bangkok getroffen door een smog die de veiligheidslimiet overschreed. Een van de bronnen zijn de hoofdstedelijke crematoria. Gisteren bezochten 500 personen, betrokken bij crematies, een seminar over milieuvriendelijke procedures die ze zouden moeten volgen.

Gouverneur Aswin zegt dat de BMA zeventien maatregelen heeft genomen in de strijd tegen smog, waaronder controles van auto-uitlaten en vrachtwagens die bouwmaterialen vervoeren. Om bouwplaatsen dienen hoge schuttingen te staan en de wielen van vrachtwagens waarmee bouwmaterialen zijn aangevoerd, dienen schoon gespoten te worden. Het buitenshuis verbranden van afval is strikt verboden. Voorts worden bomen geplant op plaatsen met veel luchtverontreiniging.

Tags: #lijkkist #crematie #smog

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2342
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 48

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum