Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 8 gebruikers online :: 1 Geregistreerd, 0 verborgen en 7 gasten :: 2 bots

lodewijk Kuis

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Registratie huisdieren Bangkok in een poging het aantal zwerfdieren terug te dringen.

Ga naar beneden

Registratie huisdieren Bangkok in een poging het aantal zwerfdieren terug te dringen.

Bericht van lodewijk Kuis op do 15 maa 2018 - 1:17

De wet ter voorkoming van wreedheid tegen dieren dient aangevuld te worden met de eis aan eigenaren van huisdieren hun schatje te registreren bij LAO’s (lokale bestuursorganen) en de gemeente Bangkok in een poging het aantal zwerfdieren terug te dringen.

Voorzitter Wallop van de parlementscommissie dierenwelzijn kondigde gisteren aan dit voorstel voor te leggen aan de NLA. De commissie peinst ook over de suggestie eigenaren te verplichten een micro-schip te laten implanteren. Zwerfhonden en -katten veroorzaken vaak conflicten omdat degenen die ze voeren, zich niet beschouwen als hun eigenaar. De lokale bevolking maakt zich vaak zorgen over de dieren, zegt Wallop. Naar verwachting neemt de NLA in juni een besluit over de registratieplicht. De strafmaat bij overtreding moet nog worden vastgesteld.

De politie heeft een vrouw opgeroepen die vijftien zwerfhonden in haar huis in Nonthaburi onderdak verleende. Toen de politie de woning donderdag doorzocht waren acht honden al gestorven. De huisbaas had de politie getipt. Vandaag meldt de vrouw zich bij de politie.

#honden #huisdieren


_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2342
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 48

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum