Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 5 gebruikers online :: 1 Geregistreerd, 0 verborgen en 4 gasten :: 2 bots

khunrob

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Mogelijk een eiland in de Kok rivier

Ga naar beneden

Mogelijk een eiland in de Kok rivier

Bericht van lodewijk Kuis op vr 6 apr 2018 - 3:19

Het ministerie van Binnenlandse Zaken is een onderzoek begonnen naar een project van overheidsdiensten in Chiang Rai om op een eiland in de rivier Kok een gigantisch grote olifant te construeren, bereden door koning Mengrai die de stad in 1262 stichtte. Het project voorziet ook in de aanleg van een park en fietspaden. Tegenstanders menen dat het illegaal is om de strook land daarvoor te gebruiken.

Naar verluidt heeft gouverneur Narongsak aan de noodrem getrokken. Eerst dient bepaald te worden wat de bestemming van het eilandje is. Lokale bestuursambtenaren hebben al toestemming verleend en het werk is al begonnen. Een fact-finding panel van BiZa heeft de afgelopen weken de betrokken diensten ondervraagd, waaronder het gemeentebestuur van Chiang Rai en het Treasury Department dat eigenaar is van de 24 rai.

Burgemeester Wanchai van Chiang Rai zegt dat de correcte procedure is gevolgd. De kosten worden geschat op 32 miljoen baht. Dat geld is ook bestemd voor de ontwikkeling van een gebied op de rivieroever, eigendom van het Territorial Defence Command.
#rivier-kok

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2342
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 48

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum