Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 4 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 4 gasten :: 1 bot

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Siriraj voert eerste drievoudige orgaantransplantatie uit

Ga naar beneden

Siriraj voert eerste drievoudige orgaantransplantatie uit

Bericht van lodewijk Kuis op do 3 mei 2018 - 7:55


Rachanond Rungsawang, 26, die met zijn moeder op het scherm te zien was, zei dat hij zelfmoord had overwogen voordat artsen hem een ​​volledig nieuw leven gaven met de drievoudige transplantatieoperatie (Foto van Pawat Laopaisarntaksin)

TRENDING NIEUWS: Het Siriraj ziekenhuis heeft bekend gemaakt drie transplantaties te hebben verricht op een 26-jarige man. De operatie aan hart-, lever en nieren is vermoedelijk de eerste in Azië en de vijftiende in de wereld. De operatie op 3 december duurde 12 uur. De patiënt leed sinds zijn achtste aan nierproblemen die later leidden tot ernstige hart- en leverziektes. Voor de operatie moest hij driemaal per week naar het ziekenhuis voor een nierdialyse.

Een operatie werd vorig jaar augustus urgent toen zijn organen begonnen uit te vallen. Op 3 december kon hij onder het mes omdat een histocompatibele donor beschikbaar kwam. Het ziekenhuis zei gisteren dat de transplantaties succesvol zijn verlopen, de organen zijn niet afgestoten. De kosten van de operatie zijn vergoed door de UHC-verzekering en het ziekenhuisfonds voor armen.

De gelukkige ontvanger (op de foto met zijn moeder en operatieteam) werd eind februari ontslagen door het ziekenhuis. ‘Ik ben de donor buitengewoon dankbaar. Ik kan weer lopen en een normaal leven leiden. Ik kan mijn familie helpen en ben hen niet langer tot last.’

#ziekenhuis #Siriraj


_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2340
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 48

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum