Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 5 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 5 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


BANGKOK: Klachten over straatverkoop Bang Kapi

Ga naar beneden

BANGKOK: Klachten over straatverkoop Bang Kapi

Bericht van lodewijk Kuis op zo 24 jun 2018 - 0:14


De gemeente Bangkok (BMA) gaat de straatverkoop op de nachtmarkt in het district Bang Kapi (Bangkok) die geopend is van 23 tot 5 uur, reguleren naar aanleiding van klachten over overbelasting en verkeersoverlast . Adjunct-gouverneur Sakoltee Phattiyakul heeft de klachten bekeken en vindt dat de verkopers de manier waarop ze handel drijven, dienen te veranderen. Misschien moeten ze ook wel verhuizen.

Honderd verkopers staan op een stuk van 200 meter dat geen deel uitmaakt van het gebied door de BMA aangewezen voor straatverkoop. Voetgangers en automobilisten klagen dat de verkopers het trottoir en de weg in beslag nemen. Met laden en lossen veroorzaken ze verkeersopstoppingen, omdat ze twee rijbanen blokkeren.

Het districtskantoor van Bang Kapi heeft zes plaatsen op het oog als alternatieve locatie en gaat met de verkopers praten over verhuizing naar een van deze locaties. Naar verwachting wordt daarover binnen twee weken overeenstemming bereikt. Begin volgende maand wordt het gebied weer geïnspecteerd.

Ook in het district Phra Nakhon zijn problemen met straatverkoop. Sommige verkopers houden zich niet aan de voorschriften van de BMA. Ze bezetten meer dan de toegestane 2 vierkante meter en laten geen ruimte van 1 meter vrij voor wandelaars. Op Khao San Road, het mekka voor rugzaktoeristen, gaat de BMA verkopers vragen één rijstrook vrij te houden voor nooddiensten. De BMA neemt woensdag een kijkje.

#verkopers #bang-kapi #Khao-San-Road

_________________
Het laatste Thaise nieuws in het Nederlands. Een actief forum, excursies tips, lekkere recepten, Boeddhisme en nog veel meer.

Deze Thailand gek club is een belangrijke informatiebron voor uw toerische oriantatie in Thailand. Heel wat<br />Nederlanders kiezen voor Thailand als vakantiebestemming. Logisch,want Thailand is een land waarvan je gaat houden

avatar
lodewijk Kuis

Aantal berichten : 2340
Registratiedatum : 22-05-14
Leeftijd : 48

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum