Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 4 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 4 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Love Of Siam (Leuke gay film 2007)

Ga naar beneden

Love Of Siam (Leuke gay film 2007)

Bericht van Little Thai princess op za 24 nov 2018 - 11:37

Leuke film met NL sub aka Rak Haeng Siam (2007) gezien. Twee jonge mannen gaan van vrienden naar geliefden, terwijl je in dit drama uit Thailand op de rand van het sterrenbeeld staat. Mew en Tong waren beste vrienden als kinderen, en tong's zus Tang was een goede vertrouweling voor hen allebei. Jaren later is Mew (Witwisit Hiranyawongkul) een professionele muzikant geworden, en hij is de leadzanger en songwriter met een popgroep, augustus, die in staat is om groot commercieel succes te behalen.

Op een dag ontmoette Mew voor het eerst sinds jaren Tong (Mario Maurer), en de twee verspillen geen tijd om opnieuw te leren kennen; terwijl ze allebei vriendinnen hebben, wordt het duidelijk dat er een band is tussen hen die ze nog nooit met andere mensen hebben gevoeld, en hun vriendschap begint uit te groeien tot iets diepers. Ondertussen is Tong's familie nog steeds aan het bijkomen van de mysterieuze verdwijning van Tang enkele jaren ervoor, en haar vader, Korn (Songsit Roongnophakunsri), is een hopeloze alcoholist geworden.

Wanneer Tong June ontmoet (Chermarn Boonyasak), een persoonlijke assistent voor augustus, valt hij op door haar griezelige gelijkenis met Tang, en vraagt ​​haar zich te vormen als zijn zus in de hoop dat haar aanwezigheid zijn vader zal helpen om uit zijn depressie te komen. Rak Hang Siam (ook bekend als The Love of Siam) is geschreven en geregisseerd door Matthew Chookiat Sakveerakul, die ook de hand had bij het schrijven van de liedjes voor de film. https://www.imdb.com/title/tt1152282/


#gay
avatar
Little Thai princess

Aantal berichten : 617
Registratiedatum : 23-12-13

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum