Thailandgek Twitter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 6 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 6 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 84. Dit aantal is bereikt op vr 30 maa 2018 - 22:48.
Hotels bij Agoda!

Hotels bij Agoda!
Direct Bevestigd.
Boek Pattaya Hotels
bij Agoda!

Auteursrechten

Creative Commons-Licentie

© 2018 Thailandgek.com

Rechten voorbehouden


Thais uitgaan Amsterdam | Thailand Gek Club

Ga naar beneden

Thais uitgaan Amsterdam | Thailand Gek Club

Bericht van khunrob op vr 2 aug 2013 - 0:49

Mekhong river
 
De Mehkong is een nachtbar dus pas om 8 uur open en sluiting is 3 uur (in het weekend 4 uur). Dat betekent dat het er in het begin van de avond redelijk saai is maar na 1 uur als de andere kroegen sluiten begint het vol te stromen. Het is een echte Thaise tent, zowel in de bediening, de aankleding, de muziek als de bezoekers en het gedrag van die bezoekers.
 
Die bezoekers vallen in een aantal categorieën uiteen, als eerste heb je de mannen die erg geïnteresseerd zijn in een Thaise dame en dus uiteraard ook diverse Thaise dames voor deze mannen. Daarnaast is er nog een Thaise specialiteit aanwezig voor óf geïnteresseerde mannen óf dronken (meestal Britse) mannen die denken een leuke dame voor de nacht te scoren. Deze mannen komen er dan achter dat ze een kathoey mee naar huis of hotel genomen hebben.

Sommigen zijn daar gelukkig mee voor anderen is het een behoorlijke shock. De nuchtere bezoekers kijken altijd met veel plezier naar dit balts gedrag van de haantjes. Tevens heeft de Mekhong river een uitstekende keuken die tot diep in de nacht voedsel verstrekt. Je kunt hier dus nog gewoon een uitstekend hapje Thais eten om 2 uur 's nachts. Jaren geleden stond Mem (nu eigenaresse van Restaurant Suvarnaphum) nog achter de bar van eigenaresse Tau. http://andypcn.wix.com/mekhongDe roode baron

Da, is de eigenaresse van de Roode baron een echte bruine kroeg maar dan houdt ook elke overeenkomst op. Da, een vreemde naam voor de eigenaresse van een Hollandse bruine kroeg, denk je nu misschien, en dat klopt. Da is een volbloed Thaise en de combinatie bruine Hollandse kroeg en Thaise bar dame is inderdaad een ongewone.Het bezoek is hier veelkleurig, het kan bestaan uit toeristen, Hollandse stamgasten en Thai. Dit luidt vaak tot een Babylonische spraakverwarring want Thaise dames mogen weliswaar zeer klein van stuk zijn de longinhoud is recht evenredig aan de lengte. Combineer een paar schreeuwende Thaise dames met diverse buitenlandse talen en Nederlands en je krijgt een idee van de kakofonie. Per 1 november 2012 sloot de Roode Baron definitief haar deuren !

- ingezonden bericht -Tags: #Uitgaan #Mekhong-River #Roode-baron

_________________

"Reis met een glimlach, deel u ervaring"

Boek nu via  de Thailand Gek Club de mooiste hotels in Thailand met hoge kortingen. In samenwerking met Agoda bieden wij U de goedkoopste hotels van Thailand aan.

avatar
khunrob
Admin

Aantal berichten : 2091
Registratiedatum : 24-07-13
Leeftijd : 62

http://khunrob.blogspot.nl

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum